Nejste přihlášen/a.
cus poradite mi telefon v rozmezi teto ceny s vetsim displejem?
Dobrý večer nepíšete jestli normální nebo dotekový a pro koho má být pro mladé střední nebo starší věk. Dotykový je dobrý ZTE BLADE má velky displej cena se tak pohýbuje a je dobrej pro chlapi. Má dobrý android nahrajete tam jaký chcete. koukněte na netu na ně. I na youtube kde jsou nahrané videa na tento telefon.
Telefonů je spousta,záleží co od něj vše očekáváš,zkus mrknout třeba na Sony Xperia Miro- ten má display 3,5" ,cenově se vejdeš,pokud chceš větší,já si koupil před 2 týdny Prestigio PAP 4040 -ten má 4" display . Oba Android telefony. ceny a recenze pohledáš na netu.
doplněno 04.03.13 22:26:Pokud chceš ještě větší rozměry ,zvaž,jestli je to potřeba,já měl půl roku HTC Sensation XL-měl display tuším 4.7 " ,ze začátku super,ale pak už mi ta placka začala časem vadit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.