Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
má cenu kupovat SciPhone i9+++ nebo je to vážné velmi levná a špatná náhražka Iphonu? Za to co umí tak si myslím, že by měl stát více, ale jak jsem četl recenze je to tak 50% pro a 50% pro ne. Co myslíte Vy?
Nedá se nazvat náhražkou iPhonu, jelikož s ním nemá snad žádné společné vlastnosti, snad na dálku jen ten vzhled.
Jinak nevím jak Vy, ale ať už mám kterýkoliv "chytrý telefon"obvykle má operační systém Win Mobile, Android, Symbian apod.
U TOHO TELEFONU OVŠEM ŽÁDNÝ OPERAČNÍ SYSTÉM NENÍ = JSTE ODKÁZÁN POUZE NA JAVA APLIKACE vystačíte si s nimi?
Vestavěný fotoaparát má parametry žalostné. Takže si opravdu nejsem jistý v čem myslíte VY, že tento telefon vyniká.
Co se týče připojení, zvládá pouze GSM sítě a internet pouze GPRS (žádné EDGE, nebo 3G)
Paměť se kterou tento telefon pracuje je také nevalná, nedovedu si představit pustit nějaký seriál v autobusu-to by asi byla "sekaná"
(Moje rada zní: chcete-li opravdu levný telefon se zárukou a s funkcemi a spoustou aplikací ke stažení = VODAFONE 858 SMART
2577 Kč vč. DPH )
Jinak nerad bych tomuto modelu křivdil, třeba sem napíše nějaký spokojený majitel.
Na konec snad jenom, bavíme se o tomto telefonu že ano?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.