0x
Mel jsem stejny problem, ale bohuzel jsem k tomu nemel zadne CD. Potom jsem na jednou zahranicnim foru nasel veskery potrebny programy na preflashovani firmwaru a uz je to zase OK. Kdybys mel zajem tak napis, poslu ti to...
prosím vás mám stejný problém, mohl byste mi na e-mail poslat ty soubory? díky moc
Zapomel jsem dodat ze mam matsui mat110m je to 1GB
Zdar. Mám taky Matsui 110mr ,můžete mi poslat poslat odkazy na firmware .V.muf DĚKUJI!
Ahoj!
Prosimtě mohl bys mi poslat taky ten program na firmware či co, mám taky mat110, a mám sní podobné problémy.
Moc by mi to pomohlo!
Předem dík!
Bohužel mě taky zlobí mohl bych poprosit o ty soubory, nebo alespoň odkaz?
Prosím tě pošli mi to na email maruniak@seznam.cz nebo napíš kde to sehnat a jak nainstalovat dík Cau. Mel bych zajem o ten firmware,tak mi to prosim te posli. Dik.
Měl bych zájem o matsui (firmware) MAT 120MR, můžeš mi ho prosím poslat na mail a jestli by to šlo i s cz návodem. Díky moc.
Marně hledám firmware k 120MR na, nemohl bys mě taky pls nasměrovat. Nečte mi to adresáře, ale všechny písničky si to seřadí a hraje abecedně
Tobě to nedělá? Petr Ahoj.Cetl jsem na netu ze mas firmware na Matsui mat 120MR.Ja mam ten samy a ted mi nejede.Muzes mi ho prosim te ten firmware poslat na muj email.Predem moc dekuji.
Mám stejný problém mám2G 120MR, ..prosím zašlete mi někdo firmware a návod, mockrát děkuji
foret.65@seznam.cz
Mám ten samej problém, můžeš mi zaslat ten software a radu jak na to? díky moc foret.65@seznam.cz
na foru jsem se dočetl že máš soubory k flešování mp3přehrávače matsui mat 120mr.mohl bys mi je poslat na mail.nejde mi znej nic smazat.diky moc.
Zdravím. Mám podobný problé. Nedopatřením se povedlo naformátovat v PC Matsui MAT 120MR. Po pokusu flashnout mi vyskakuje hláška, že chybí nějaký soubor. Poradí mi někdo?
Zdravim chlape, ja mam ted bohuzel taky problem se svym prehravacem ale jedna se o MAT140 nevis nahodou jestli to na tom foru, kdes nasel ten firmware pro tvuj prehravac, nebylo i pro ten muj typ? odkaz mi kdyztak pls posli na maila kazdopadne a ja uz se tam kdyztak pokoukam sam. Dikes
sem tam zapomel pripsat ten mail :D takze tady je lukasik.p@seznam.cz tak mi to tam pls soupni...