Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matsui mat120mr

Od: kugi* odpovědí: 27 změna:
Ahoj,mohl by mně někdé poradit s MP3 přehrávačem Matsui mat120mr?Po nekolika hodinach poslechu hudby v autě se zasekl a smazaly se veškerá data i těch pár souboru potrebných pro chod toho mp3 prehravace,tak jestli nekdo nevi,kde ty data mohu sehnat.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yenda*
hodnocení

0x

Podobný problém má evidentně více uživatelů. Toto je odpověď na podobný dotaz, která je přímo na stránkách prodejce:

Pomocí programu který k němu je na CD zaktualizujte firmware z netu,většinou pomůže.Pokud CD k němu nebylo dodáno,obraťte se na prodejce,určitě program zašle.

Jiná rada stejně asi není. Tak snad to pomůže.

dodopolasek*
Já sháním zase ovladače pro win98SE, aby se produkt našel. nabízím zase firmware na MAT110R. Stačí napsat mail. Dodopolasek@seznam.cz

infiniti
hodnocení

0x
Mel jsem stejny problem, ale bohuzel jsem k tomu nemel zadne CD. Potom jsem na jednou zahranicnim foru nasel veskery potrebny programy na preflashovani firmwaru a uz je to zase OK. Kdybys mel zajem tak napis, poslu ti to...
krog
prosím vás mám stejný problém, mohl byste mi na e-mail poslat ty soubory? díky moc
krog
Zapomel jsem dodat ze mam matsui mat110m je to 1GB
velkymuf*
Zdar. Mám taky Matsui 110mr ,můžete mi poslat poslat odkazy na firmware .V.muf DĚKUJI!
matilda*

Ahoj!

Prosimtě mohl bys mi poslat taky ten program na firmware či co, mám taky mat110, a mám sní podobné problémy.

Moc by mi to pomohlo!

Předem dík!

jzpepe
Bohužel mě taky zlobí mohl bych poprosit o ty soubory, nebo alespoň odkaz?
chose*
Prosím tě pošli mi to na email maruniak@seznam.cz nebo napíš kde to sehnat a jak nainstalovat dík
pete*

Cau. Mel bych zajem o ten firmware,tak mi to prosim te posli. Dik.

pitrs*
Měl bych zájem o matsui (firmware) MAT 120MR, můžeš mi ho prosím poslat na mail a jestli by to šlo i s cz návodem. Díky moc.
peba
Marně hledám firmware k 120MR na, nemohl bys mě taky pls nasměrovat. Nečte mi to adresáře, ale všechny písničky si to seřadí a hraje abecedně :( Tobě to nedělá? Petr
pepecech*
Ahoj.Cetl jsem na netu ze mas firmware na Matsui mat 120MR.Ja mam ten samy a ted mi nejede.Muzes mi ho prosim te ten firmware poslat na muj email.Predem moc dekuji.
foret
Mám stejný problém mám2G 120MR, ..prosím zašlete mi někdo firmware a návod, mockrát děkuji
foret.65@seznam.cz
foret
Mám ten samej problém, můžeš mi zaslat ten software a radu jak na to? díky moc foret.65@seznam.cz
fernet1234

na foru jsem se dočetl že máš soubory k flešování mp3přehrávače matsui mat 120mr.mohl bys mi je poslat na mail.nejde mi znej nic smazat.diky moc.

loottomann
Zdravím. Mám podobný problé. Nedopatřením se povedlo naformátovat v PC Matsui MAT 120MR. Po pokusu flashnout mi vyskakuje hláška, že chybí nějaký soubor. Poradí mi někdo?
lukysek*
Zdravim chlape, ja mam ted bohuzel taky problem se svym prehravacem ale jedna se o MAT140 nevis nahodou jestli to na tom foru, kdes nasel ten firmware pro tvuj prehravac, nebylo i pro ten muj typ? odkaz mi kdyztak pls posli na maila kazdopadne a ja uz se tam kdyztak pokoukam sam. Dikes
lukysek*
sem tam zapomel pripsat ten mail :D takze tady je lukasik.p@seznam.cz tak mi to tam pls soupni...

pajulin02
hodnocení

0x
Dobry den, mam take tento prehravac a take shani­m marne firmware kdybyste me ho mohli nekdo zaslat na e-mail byl bych strasne rad. Dekuji moc pajuli­n (pajulin02@centrum.cz)

prostetomas
hodnocení

0x
Adresare to cist nebude, je to pameti, podporuje pouze format FAT, coz je bez adresaru. Mam Mat105 MRF , s radiem, teda ted bez radia, firmware mam na Mat120MR, ale da se pouzit i na ostatni Matsui prehravace. Rad zaslu. Jinak mam i original CD, je k nicemu, protoze na nem ten firmware neni...
kugi*
hodnocení

Jestli mas teda ten firmware na Mat120mr,tak bych te chtel poprosit o jeho zaslani na muj e-mail(petrkugler@post.cz).Dekuju.
fernet1234
chtěl bych poprosit někoho kdo má soubory k flešování mat 120mr jestli by mi je neposlal na muj mail nejde mi nic z mp3 přehrávače smazat.diky muj mail je fernet1234@seznam.cz
street78

nemohl by jsi mi poslat ten firmware na Mat120mr. diky moc

xc78@seznam.cz

Odkaz na firmware je zde:
fatsquirrel.org/...

foret
hodnocení

0x
KDO MÁ PROBLÉM S TÍMTO MP3 přehrávačem at mi pískne přímo na foret.65@seznam.cz Mám software - rozšířené o další super věci a v češtině. Od tej doby co jsem ho instaloval nemá problé, rychle načítá , nezamrzá , změna o 180 st. Zdravím
P.S . mám jen na verzi 2G 120mr!
martin*

Zdravím mám tuto verzi mp3 a nešlape jestli je to možné ho oživit tak tě poprosím o pomoc dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]