Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nutný software pro mp3 přehrávač?

Od: m44m* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, existuje mp3 player, který nepotřebuje do PC žádný software a audio soubory se na něj ukládají jako na flashku? Viděl jsem jen přehrávače u kterých bylo přibaleno CD, já ovšem nemám na notebooku CD ROM.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Každý MP3 player potřebuje software... V MP3-flash je tzv. firmware, v počítači se v podstatě tomutéž říká program... ;)

Zatím jsem ale nepotkal MP3 player, který by pro komunikaci s PC (ukládání a editaci) potřebovat speciální SW do počítače - funguje jako flashka, pro počítač se ´tváří´ jako výměnný disk.

Ale - nemáš-li CD/DVD v počítači a SW by byl potřeba, půjde jej určitě přehrát na flash a poté do netbooku (nebo stáhnout z netu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]