Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG optimus me × Samsung galaxy mini

Od: luckaa* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, rozhoduji se mezi LG optimus me, nebo Samsung galaxy mini. Oba jsou na tom vybaveností dost podobně. Už rok hledám telefony, ale bohužel pro mě bych chtěla telefon, který bude pro holku vypadat pěkně (alespon bílá barva, nebo barevný) ale zároveň i funkcemi nebude nějak výrazně zaostávat. Chtěla jsem aby měl možnosti wifi pripojení a gps. Což tyto dva splňují. Jen si nemohu vybrat, všude píší něco jiného, na jedné stránce je pomalejší LG a na druhé hned Samsung. Máte nějaké zkušenosti?

Pokud byste měli ještě nějaký tip, který je jim velmi podobný ceně a stál by za uvažování, ráda se o něm dozvím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzrs*
hodnocení

0x

Ahoj poud scháníte mobil pro slečnu tak bych to viděl na Samsung S5230 nemyslím tím v originální barvě ale myslím tím s tou kočkou HalloKitty nebo ve zlatém či růžovém provedení ;) mobilni-telefony.heureka./... <<< Zde se dozvíte více :) Nebo pak bych zkusil ještě Sony Ericsson Xperia x10 mini ten jsem zakoupil před půl rokem za cenu 7000Kč a jsem s ním spokejenej :) je barevnější díky výměním zadním krytům ;) (Jsou už zabelé v krabici) >>>http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-ericsson-xperia-x10-mini/<<< No a jestli si stojíte za tima mobilama v textu tak bych bral asi LG ale ani Galaxy není špatný

Honza :)

dav*
hodnocení

0x

vyhon si! :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]