Mám problém s příjmem smsek. Normálně mě chodí, jen od jedné kamarádky ne. Pokud předělám simku do jiného telefonu tak mě smska od ní dojde. Dělá to jenom u zpráv od ní. Nevíte v čem by mohl být problém?
Odpověděl sis sám...zdá se že je problém v nastavení telefonu. Jelikož jsi ani neuvedl typ přesný typ (ne že bych samsungy znal ale třeba někdo jiný) tak ani nevim zda je to možné ale prolezl bych telefon a koukal do nastavení- nějaké filtry,zakázané čísla, případně i ten kontakt prolez- je možný že tam je nějaké zajímavé nastavení, pokud nic nenajdeš tak kontakt smaž zda to pak pujde a vytvoř znova
janekkrat*
Typ je SGH-D600E. Nic jsem tam nenastavoval, ale prolézt to zkusím
Jesltli ti to dělá pouze u sms (volání běhá a zobrazuje jméno) tak nejdřív asi prolez vše okolo sms- nastavení nějakých vlastních složek nebo jak tam bude něco podobného
Vim že ti tohle moc nepomůže ale je to dost divné a málokdo to řešil tak to alespoň takhle zkoušej
janekkrat*
Ono je ještě víc divné, že to dělá jen u toho jednoho kontaktu. Od ostatních chodí smsky bez problémů
janekkrat*
Měl jsi pravdu. Nevím jak, ale ten kontakt byl dán v blokovaných číslech. Už to funguje, dík za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.