Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit digitální vysílání

Od: brodska* odpovědí: 13 změna:

Přeji Všem hezký den! Nedávno (6.7) jsem Vás žádala o radu ,ohledně naladění digitálních programů. Televizi jsem dala opravit a včera si ji přivezla domů. Opět mám problém a proto Vás znovu prosím o radu.Naladím programy NOVA,NOVA CINEMA,PRIMA,PRIMA COOL A BARRANDOV,ale nejdou mi naladit programy ČT.Bydlím v paneláku a všem sousedům jdou všechny programy. Nevíte čím to může být? Předem moc děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Zkuste tu televizi u sousedů. Může být problém v rozvodech. R.
brodska*
hodnocení

Pane Raadek,nerozumim tomu,ale to by pak nešel žádný dig.program...nebo jó?

buss
hodnocení

0x

A umí ta TV digitál?

brodska*
hodnocení

buss-Ano umí,již zmíněné programy sleduji digitálně.

raadek*
V pásmu muxu 1 může být ve vaší účastnické zásuvce nějaké rušení nebo velký útlum. Být vámi zajdu s ní k sousedovi, který tomu alespoň trochu rozumí aby si s ní pohrál a aby měl bezproblémový příjem muxu 1. R.
doplněno 23.07.11 13:30: Máte vůbec ten mux 1 naladěný na najsilnější signál?
brodska*
hodnocení

raadek-zkusím to,děkuju

Všichni v paneláku jste připojeni na společný televizní rozvod (STA)?

Nebo máte vlastní parabolu či vlastní set-top-box s vlastní anténou?

brodska*
hodnocení

Máme společný rozvod a nekteří maji vlastní satelit.

jabraka*

Spusťe si znovu automatické ladění a přelaďte celý obsah.Případně se vraťte v menu až do továrního nastavení.Volte pak znovu nastavování jako u zcela nové televize.Pokud je signál Multiplexu 1na vašem společném rozvodu dostatečný,musí se naladit.

JABRAKA

brodska*
hodnocení

Hezký den. Sousedova tv u mne bez problemů jde,naladí se všechny programy i ČT,ale na mé tv programy ČT nenaladím ani u sousedů.Takže byla špatně provedena oprava! Děkuji Všem za rady a přeji pěkný den. Brodská.

jabraka*

Dobrá zkouška.Odneste TV znovu do opravny a opravu reklamujte.

JABRAKA

brodska*
hodnocení

To víte,že to udělám,mám na ni ještě měsíc záruku. Jen se děsím toho co ještě přijde,až záruka skončí.Opravy těchto tv jsou prý drahé. Třeba nový software prý přijde na 6000 kc.

ladinpraha*

Opravy se teď většinou nevyplatí. Např Alza ná teď v nabídce dvě TV s úhl. 80 a 82 cm, z toho jedna Full HD za 5.999,- Kč. Já osobně bych investovat do nové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]