Nejste přihlášen/a.
Ahoj,jak zjistím co je v hajzlíku? Baterii z videokamery vyndám, dám ji do nabíječky. Ta se rozsvítí a za 2 vteřiny zhasne jako by bylo nabito! Při vyndavání kamery z pouzdra jsem zjistil,že kamera byla zapnuta do úplného vybití baterie.Co je tedy asi špatné? Baterie myslím já,ale potvrdí mi to někdo? A jak se to dá popřípadě jinak zjistit? Díky Tom. Hezký víkendík!
Nejspíš baterie, ale nemusí být beznadějně špatná, možná by se ještě chytla po oživení, ale to ta nabíječka nezvládne. Na to musí být jiná. Je to Ni-Cd, Ni-MH nebo Li-Ion baterie?
doplněno 23.07.11 09:23:I trvale zapnuté jakékoliv zařízení na akumulatory je nevybije úplně, vždy dojde k automatickému odepnutí při minimálním pro akumulátor kritickém napětí, jde o to, že pak je nutno akumulátor dobít, pokud se nechá v tomto stavu dál tak se podvybije vlastním samovybíjením a to pak je zlé. U Ni-Cd a Ni-MH akumulátorů je to celkem rychlý proces.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.