Mám takový problém,mám chladničku níže popsanou,a je i na nápoje,ale nevím jestli tam můžu nalít i bezbublinkový nápoj nebo jen holou vodu...Poradíte mi?DÍKY.
Vážně?Asi budu jen častěji měnit ten filtr,že?V obchodě mi taky říkali,že tam nemusí být jen voda,jinak bych to ani nekupovala.Takže jakýkoliv bezbublinkový nápoj,jo?
Jedná se výhradně o filtr na vodu, u ostatních nápojů by pozbyl své funkce. Pokud budete nádobu plnit nějakou zakoupenou limonádou, měla by být již výrobcem zaručena nezávadnost. Bezbublinkový nápoj je i kefír, ale to jistě nepadá v úvahu. Komfort této chladničky spočívá ve stálém dostatku osvěžující kapaliny, navíc je zde možnost použít běžnou vodu s vloženým filtrem.
yenda*
Je to tak. Filtr se tam dává pouze když se chladí voda. Pokud si tam dále šťávu, tak filtr vyndejte, jinak si ho zničíte.
siestka*
Tak moc děkuji...Hrozně dlouho jsem tápala jestli tam vůbec něco nalít.Samozřejmě to vyzkouším a bez filtru.Děkuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.