Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Mám prosím dotaz týkající se zobrazování videí z SD karty u televize Panasonic TX-P37X20E. Když si nějaká videa nahraji na PC a následně pak stáhnu přes čtečku z PC na SD kartu, tak po nainstalování SD karty v televizi se žádné video nezobrazí a pouze se objeví text sdělení, že žádný soubor pro přehrání videa neexistuje. Pokud na SD kartu nahraji fotky, tak ty se na televizi objeví. Ještě dodatek - ta videa mají příponu avi. a nebo MPEG.Jsem naprosto nezkušený amatér - spíše jen takový uživatel moderní techniky a tak si s tím nevím vůbec rady. Mohl by mi někdo z vás pomoci dost polopatickou radou? Děkuji předem.
S největší pravděpodobností nemá televizor podporu pro přehrávání videí v tomto formátu. Co vše dokáže přehrát najdeš v návodu k TV.
Spider- já to v tom návodu už hledala, ale ne a ne to tam najít. A jaké jsou jiné možnosti formátu? Já ještě ke stažení jiné video než tyto dva formáty co jsem psala, ještě neviděla.
Spider ty jsi zlatíčko. Díky moc Ještě takový laický dotaz - ta videa a nebo filmy co mám v tom formátu avi asi nejdou nijak převést na ty formáty MPEG2, AVCHD, že? Já jsem totiž takovýto formát u videí ke stažení ještě nikde neviděla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.