Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vada android marketu - položka se nestáhla

Od: nuxee odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám den nový HTC a hned se objevil první problem, nejde mi stahovat s ANDROID marketu píše to: položka bude stažena, a pak nic

Muzete mi stim pomoct? :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nestáhne se nic? Stahování běží na pozadí, pak proběhne instalace také na pozadí a měla by se objevit ikona mezi ostatními aplikacemi. Pokud se po instalaci vrátíte v Android Marketu na detail aplikace, mělo by se změnit tlačítko "Instalovat" na "Otevřít". Současně byste měl vidět tuto aplikaci v seznamu "Mé aplikace" v Android Marketu.

nuxee
hodnocení

Ne nestahne se nic :( jen to napise zahajeni stahovani a pak nic :(

A jak to vypadá v detailu aplikace v Marketu? Je tam pořád tlačítko vidět "Instalovat zdarma" nebo zmizí/změní se?

nuxee
hodnocení

ne muzu dat akorat zrusit

nuxee
hodnocení

Zmiti ro pak muzu dat akorat zrusit a nic jieho :

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]