Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojt tablet k PC?

Od: kitka* odpovědí: 3 změna:

Moc prosím poraďte mi jak mám připojit tablet na wifi. Doma mám jen kabelové připojení na internet. Jedná se o tablet Prestigio 5580C. Co mám pořídit, dokoupit či sjednat smlouvu s pokytovatelem? Kdy se chci připojit hlási to zebezpečení WEP, nebo to chce identifikátora sítě SSID.. kde ho mám vzít.Prosím o doporuučení nějaké levnějí varianty. Moc díky za vysvětlení!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Potrebujes libovolny Wi-Fi r/..., ktery umi idealne "rychlost N"(table podporuje 802.11b/g/n).
kitka*
hodnocení

Moc díky za odpověď a prosím jetě o doplňující info, kdy zakoupím router, kam ho pak zapojím? A co pak je jetě potřeba dál udělat?

Díky! :)

luke237
Koupis router, prijdes domu, vytahnes kabel od pocitace z kabeloveho modemu, pripojis kabelem router ke kabelovemu modemu, pripojit kabel od pocitace do routeru, z pocitace si otevres webove rozhrani konfigurace routeru (viz navod k obsluze routeru) a nastavis si nektere parametry (standardni nastaveni by ti i stacilo, ale je lepsi si zmenit heslo pro pristup ke strance s konfiguraci routeru, nastavit si pouzivani hesel pro komunikaci pres WiFi (WEP je stary, uz ne bezpecny, lepsi je novy WPA2, jestli ho podporuje tvuj tablet - viz jeho manual k obsluze), nastaveni jmena (tzv.SSID) tvoji Wifi (tj. bezdratove) site, ...).Svemu poskytovateli Internetu nic hlasit nemusis. Nic mu do toho neni.Pred zapojenim WiFi routeru si precti poradne navod, at sem pak nechodis jako dalsi noumove, kteri si navod neprecetli a pak se ptaji na zakladni veci, ktere se popisuji hned na druhe strance manualu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]