Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak odblokovat microSD paměťovou kartu. Mobil jsem měla s sebou na táboře a nějak mi navlhl...a nefungoval...po pár dnech už zase funguje ale paměťová karta po mě požaduje heslo, které jsem tam nastavené nikdy předtím neměla...takové ty klasické 1234,123 nebo 12345 jsem již vyzkoušela a pokaždé mi to napíše: Chyba operace!...takže paměťovou kartu uklidila do obalu s doufáním že se vzpamatuje dnes jsem to zkusila...a na displeji se mi objevilo že paměťová karta není naformátovaná...hledala jsem tedy v nabídce naformátovat ale nikde jsem tu položku nenalezla...poté jsem ji vyndala a zase dala zpět ale karta opět požaduje heslo...nevíte jak bych se toho mohla zbavit a kartu mít zase v pořádku? P.S. karta nefunguje ani ve čtečce karet a ani při připojení na PC.
No asi tě moc nepotěším. Pokud nezjistíš heslo, tak se můžeš s daty na paměťové kartě rozloučit.
Možná se ti podaří kartu "zachránit" naformátováním v jiném telefonu, fotoaparátu či PDA. "Odemknutí" karty dělají v některých prodejnách servisní centrech mobilní techniky. Zkus se poptat ještě i tam. Ve všech případech ale data s největší pravděpodobností nezachrání. Pokud nepomůže nic z toho, můžeš ji vyhodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.