Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování obrázků z foťáku nejde

Od: zabkag® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Nevím proč mi nejdou stáhnout fotky z fotáku do počítače nejde to ani přez USB kabel a ani přez čtečku.Oběví se mi tam různé kolonky-zobrazit obrázky,prohlížet obrázky,spustit video,ale nemám tam tu kolonku kopírovat obrázky do složky v počítači.nevíte někdo kde je chyba?Díky Gábi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kde se ti tato nabídka objeví? Můžeš sem vložit obrázek?

Jinak se to dá obejít tak, že se v průzkumníku otevře disková jednotka přiřazená fotoaparátu či paměťové kartě a z ní se pak ručně obrázky zkopírují či přesunou na požadované místo v počítači.

hodnocení

kDYŽ TAM DÁM DO POČÍTAČE PAMĚTOVKU,TAK MI TAM NASKOČÍ TABULKA A TAM TO VŽDYCKY BYLO A TED TO TAM NENÍ,TAK NEVÍM CO S TÍM..Jo to já bych ráda vložila obrázek,ale počítače nejsou moje hoby..:)

A nedá se ta tabulka náhodou rolovat, že by zmíněná funkce byla schovaná někde dole v nabídce?

hodnocení

Ne nejde rolovat..:)

patronka*

Dobrý den, zkoušela jste to přes "tento počítač"? Mně se sice tabulka zobrazí, ale já ji stornuju a kliknu na" tento počítač". tam by se měla zobrazit buď ikona foťáku, nebo karty. Když ji rozkliknete, měl by se objevit náhled obsahu. V případě foťáku dáte ÚPRAVY => KOPÍROVAT, u karty můžete dát i PŘESUNOUT a tím z karty zmizí. Takhle mne to naučili v kurzu a funguje to bez problémů. Patronka

hodnocení

Moc děkuji za radu takhle mi to jde,ale je to zdlouhavé tak jsem si navolila které fotky chci stáfnout a stahovalo se to samo a já si mohla dělat jinou práci.No ale i tak moc děkuji aspon něco.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]