Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombi lednice - velký mrazák

Od: annyfi* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, sháním kombinovanou chladničku s mrazákem. Máme malý byt, tudíž se snažím sehnat takovou, která by měla velký mrazák. Zatím jsem našla 115l a 123l jako největší. Kdybyste někdo o nějaké věděl, cca do 20 tis. prosím sem s nápadama. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

já mám 276 chlaďák, 116 mrazák a je to pěkná kráva na velikost. vyšší než futra, dva kompresory, antiplíseň.digitál.jedná se o AEG Santo, ale cena byla skoro dvakrát taková než požadujete.

Tak proc o ni pises?

olaf71*

aby někdo odpověděl jako Ty. Copak z té mé odpovědi se nedá nějaká užitečná informace zužitkovat? třeba, že větší obsah není, nebo že za ty peníze se nepořídí atd.

marco*

dá se sehnat whirlpool kombi.lednice za 15 tis.a má asi 245 na123 to je asi největší prostor za tu cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]