Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s HTC HD2

Od: palenka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám problémy s komunikátorem HTC HD2. Velice často se restartuje - skoro pokaždé, když zapnu GPS (např. google mapy), někdy když telefonuji více jak 10 minut, ... Přístoj mi připadá přehřátý. Když toto období nastane a přístroj se restartuje, pak to provádí neustále (po restartu vytáhnu baterii, protože se zasekne na úvodní obrazovne, ale dyž ho poté po čase pustím, zase se restartuje a zasekne se na pvodní obrazovce).

Už nevím co mám dělat. Má/měl někdo podobné problémy? Jinak to vidím na servis...

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud je to chyba software, mohla by pomoci aktualizace operačního ssystému. Vzhledem ale k tomu, jak se ti to chová, bych se do ní nepouštěl. Raději to nechej na servis. Chybu hardware doma stejně "neopravíš".

palenka*
hodnocení

Zkoušel jsem i hard reset, nahrát nejnovější oficiální ROM a pořad to dělá. Někdy méně, někdy více, ale je to velice otravné, když nemohu používat některé funkce telefonu, který nebyl zrovna levný.

Každopádně děkuji za reakci.

marekt*
hodnocení

0x

S restartováním jsem měl také problém, nicméně u mě to vyřešil rom 3.14 To přehřívání mi to dělá pouze u wi-fi ale u hovoru vůbec - ani po půl hodině telefonování. Bych to řešil reklamací (pokud ještě máte v záruce), Většinou to bývá jen špatný software a řeší se to přeinstalováním. Doma bych se do toho nepouště - pokud se to sekne při instalaci, tak je to nenávratně v pytli...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]