Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký levný android

Od: gera123 odpovědí: 7 změna:

le chci si koupit nějaký dobrý levný android do 3500,ta cena ,může bejt i v internetovejch obchodech,poradte prosim,uz jsem se koukal na samsung galaxy mini ten nevypadá špatně ale nechci se blbě rozhodnout

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiik*
hodnocení

0x

Už jsem psal v do jedné otázky, že samsung galaxi mini vlastním a je zaty peníze je to dobrý mobil akorát to chce si doněj koupit internet protože jinak to bude mobil jen na sms a volání a naké to foto. Sici má wifi ale nepřipojíte se všude... Píší že má horší displej ale mě to tak nepřipadá podle teho co jsem slyšel tak je to dobré a zvyknete si nato. A musíte si zvyknou dávat ho každý den na nabiječku protože když pracuje celý tak se vybije. Já osobně bych ho doporučil a že má koncovku mini neznamená že bude naký miniturní prostě akorát do ruky a né žádná velká cihla prostě za ty peníze super mobil...

gera123
hodnocení

a rozjede i nějaký ty hry? určitě to rozjede angry birds,ale na youtube sem se díval a na těch videích to rozjelo třeba assasins creed,3d gangstera a třeba i need for speed shift,je to možné?

fiik*
hodnocení

0x

No to co tam já tak to rozjello v pohodě naké stavení věží atakové... ale to co si stahnets android marketu tak by to mělo rozjet.

gera123
hodnocení

a co rychlost a svižnost,neseká se někdy? je ovládání vždycky plynulé? jak rychle se načítají nějaké aplikace?

fiik*

No popravě abyxch řekl tak třeba když jsem si tam stahoval aplikace a nákou tapetu tak prohlížeč se trošku sekal a to se dalo čekat když stahujet. Na ovládání bych neměl připomínky mužete si nastavit aby se vám displej převracel automaticky když otočíte mobil nebo ne. V horní čísti je lišta kterou dotikem a následným posunutí prstu dáte dolů a máte tam nahoře nabídu Wi-Fi B/T GPS TICHÝ AUTOMAT. OTOČENÍ kde si muže bud zapínat nebo vipínat dale se vám uklazují spuštěné aplikace délka stahovaní přijaté zprávy atd... No u některý aplikací to trvá dýl(ty co nejsou vyslověne pro android) Stáhl jsem si tam tapetu a tá se mě načítala pomalu 10 minut ale jinak u ničeho se mě nic tak dlouho nestahovala ani nenačítalo. Akorát je dobré když si stahujete aplikaci tak při její druhé aktualizaci si dát automatickou jinak vás to bude pořát otravovat.. Jediné co bych vám řekl že nemá mobil nemá přehrávín flash souborů ale mě osobně to nevadí takže na mobilu vám nepoje třeba družice počasí na idnes. nebo jsem si tam naistaloval tv mobile a tá tam taky nejede ale říkam mě to nevadí a dá se bez teho byt... Jestli jsou ještě náké otázky klidně se ptejte...

petaa*
hodnocení

a dá se tam stáhnout třeba jinej internetovej prohlížeč kterej flash podporuje,nebo třeba adobe flash player?

doplněno 16.07.11 12:19:

ne že by mi to nák vadilo ale mozna by to bylo trochu lepsi

fiik*

No já jsem si tam stáhl něco na obdobu flash player ale jelikož to nepoužívám tak ani nevím jestli to funguje ale říkám mě to vubec nepřijde že by to nejelo ono hry a aplikace tam jedou takže je to takové malé minus za rohem o kterré malo kdy zakopnete..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]