Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze zkopírovat

Od: prerowak® odpovědí: 4 změna:

při pokusu o zkopírování DVD na HDD v poč. se mi těsně před koncem uložení ukaže - NELZE ZKOPÍROVAT: CHYBA DAT (CYKLICKA REDUNDANTNÍ KONTROLA).

Poradí mi někdo, jak tomu zabránit a kopírování dokončit?

DVD není chráněno.

DĚJKUJI

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

yenda*
hodnocení

0x

Cyklická redundandní kontrola znamená, že je DVD poškozené. Čtecí hlava přeskakuje stále na tu samou stopu jako u gramodesky. Buď je DVD poškrábané, nebo je špatně vypálené.

Pokud je disk špatně vypálený, tak se s tím nic dělat nedá. Pokud je jenom poškrávaný, pak je jednou z možností natvrdo nastavit rychlost čtení disku na 1x. Tím se disk točí pomaleji a hlavička by nemusela přeskočit.

hodnocení

diky moc- jeste mi prosim porad, kde se to nastavuje. THX
yenda*

Musíš to nastavit v programu, který z mechaniky čte. Například v Neru se to při kopírování DVD nastavuje ve vlastnostech čtení.

laden*
hodnocení

0x
také může být chyba v mechanice.stavá se to ze začatku jen občas ale postupně může chyb přibývat.zkus jiná media jestli to bude delat to samé. jestli ano tak bych doporučil reklamaci jestliže je mechanika v zaruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]