Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sat přijímač-MC1101Cr

Od: petula00* odpovědí: 4 změna:

Zdravím.na tomto receivru mám naladěny Astru 1a 3.Doved sem u zrušeného progr TV Barandov naladit novou frakvenci a další parametry.Vše Ok.Ale nějak nevím jak přidat další program(konkr.Prima love)Vím parametry ale nevím jak to v receivru udělat.Asi jsem lama.Znáte někdo tento přijímač? můžete popsat postup? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

Mě se teda Prima Love sama naladila při automatickém nastavení. Určitě jí v seznamu nemáte? dejte si třídění dle satelitů na Astra 3A a pořádně prolistovat a nebo podle abecedy. já tedy vycházím z mého receiveru GoldenInterstar, ale nastavení satelitu je stejné když čtu manuál viz.níže.

Parametry pro kontrolu: 12070/ H / 27500

na stejných parametrech hraje i Nova Cinema,tak jestli jde, tak by neměl být problém.

RUČNÍ VYHLEDÁVÁNÍ TP

. Antena : Vyberte požadovanou družici ze szenamu
. Kmitočet : Můžete buď vybrat ze seznamu anebo pomocí zadat numerických tlačítek
. Polarita : Typ polarizace lze volit z hodnot "Horizontální" a "Vertikální".
. Datová rychlost : Pomocí numerických tlačítek zadejte přenosovou rychlost transpondéru.
. Rychlost kodování : Pro automatickou volbu nastavte "AUTOM"
. Režim prolaďování : Všechny kanály nebo jen volné (nekódované)
. Prohledávání sítě : Je-li zapnuto budou vyhledány i programy z jiných transpondérů patřící
do jedné sítě (např. Czechlink, UPC, TPS,...)
. Vyhledávání PID : Automatické / Ruční Dec. / Ruční Hex.
Po potvrzení volby lze hodnoty identifikátorů paketů zadat pomocí numerických tlačítek.
Video PID [Identifikátor paketu obrazového signálu]
Audio PID [Identifikátor paketu zvukového signálu]
PCR PID [Identifikátor paketu PCR]
Zadané hodnoty identifikátorů paketů je nutné uložit stisknutím [OK] při opouštění menu.
Po nastavení všech položek spusťte vyhledávání stisknutím tlačítka [OK].
Během vyhledávání se na obrazovce zobrazuje jeho průběh. V levém sloupci jsou televizní a
v pravém sloupci rozhlasové programy. Nově vyhledané programy jsou zvýrazněny.
Automatické vyhledávání můžete zastavit stisknutím tlačíka [EXIT], chcete-li vyhledané programy
uložit zvolte [OK].

kamill*
hodnocení

2x

Režim preladovania musí byt : "všetky" kanale lebo hlada kodovaný program Love Prima . Iný volný režim FTA /nekodovaný/ nevolte

petula00*
hodnocení

Páni díky za odpovědi.Já mám obavy z toho aby jsem nerozj...l to co mám naladěný.protože to mi dělal technik co mi sat dával do provozu.Ale snad to zvládnu.Jdu zkoušet.

hodnocení

0x

Když všechno selže, je na čase přečíst si návod. V tomto případě na straně 13 :)

mascom.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]