Nejste přihlášen/a.
Zdravím.na tomto receivru mám naladěny Astru 1a 3.Doved sem u zrušeného progr TV Barandov naladit novou frakvenci a další parametry.Vše Ok.Ale nějak nevím jak přidat další program(konkr.Prima love)Vím parametry ale nevím jak to v receivru udělat.Asi jsem lama.Znáte někdo tento přijímač? můžete popsat postup? Díky.
2x
Mě se teda Prima Love sama naladila při automatickém nastavení. Určitě jí v seznamu nemáte? dejte si třídění dle satelitů na Astra 3A a pořádně prolistovat a nebo podle abecedy. já tedy vycházím z mého receiveru GoldenInterstar, ale nastavení satelitu je stejné když čtu manuál viz.níže.
Parametry pro kontrolu: 12070/ H / 27500
na stejných parametrech hraje i Nova Cinema,tak jestli jde, tak by neměl být problém.
RUČNÍ VYHLEDÁVÁNÍ TP
. Antena : Vyberte požadovanou družici ze szenamu. Kmitočet : Můžete buď vybrat ze seznamu anebo pomocí zadat numerických tlačítek
. Polarita : Typ polarizace lze volit z hodnot "Horizontální" a "Vertikální".
. Datová rychlost : Pomocí numerických tlačítek zadejte přenosovou rychlost transpondéru.
. Rychlost kodování : Pro automatickou volbu nastavte "AUTOM"
. Režim prolaďování : Všechny kanály nebo jen volné (nekódované)
. Prohledávání sítě : Je-li zapnuto budou vyhledány i programy z jiných transpondérů patřící
do jedné sítě (např. Czechlink, UPC, TPS,...)
. Vyhledávání PID : Automatické / Ruční Dec. / Ruční Hex.
Po potvrzení volby lze hodnoty identifikátorů paketů zadat pomocí numerických tlačítek.
Video PID [Identifikátor paketu obrazového signálu]
Audio PID [Identifikátor paketu zvukového signálu]
PCR PID [Identifikátor paketu PCR]
Zadané hodnoty identifikátorů paketů je nutné uložit stisknutím [OK] při opouštění menu.
Po nastavení všech položek spusťte vyhledávání stisknutím tlačítka [OK].
Během vyhledávání se na obrazovce zobrazuje jeho průběh. V levém sloupci jsou televizní a
v pravém sloupci rozhlasové programy. Nově vyhledané programy jsou zvýrazněny.
Automatické vyhledávání můžete zastavit stisknutím tlačíka [EXIT], chcete-li vyhledané programy
uložit zvolte [OK].
2x
Režim preladovania musí byt : "všetky" kanale lebo hlada kodovaný program Love Prima . Iný volný režim FTA /nekodovaný/ nevolte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.