Nejste přihlášen/a.
Zdravím.na tomto receivru mám naladěny Astru 1a 3.Doved sem u zrušeného progr TV Barandov naladit novou frakvenci a další parametry.Vše Ok.Ale nějak nevím jak přidat další program(konkr.Prima love)Vím parametry ale nevím jak to v receivru udělat.Asi jsem lama.Znáte někdo tento přijímač? můžete popsat postup? Díky.
Mě se teda Prima Love sama naladila při automatickém nastavení. Určitě jí v seznamu nemáte? dejte si třídění dle satelitů na Astra 3A a pořádně prolistovat a nebo podle abecedy. já tedy vycházím z mého receiveru GoldenInterstar, ale nastavení satelitu je stejné když čtu manuál viz.níže.
Parametry pro kontrolu: 12070/ H / 27500
na stejných parametrech hraje i Nova Cinema,tak jestli jde, tak by neměl být problém.
RUČNÍ VYHLEDÁVÁNÍ TP
. Antena : Vyberte požadovanou družici ze szenamu
Režim preladovania musí byt : "všetky" kanale lebo hlada kodovaný program Love Prima . Iný volný režim FTA /nekodovaný/ nevolte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.