Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mam problém...Chtěla bych vypnout internet v mobilu aby mi šel pouze přes Wifi...operátora mám T-mobile a když jsem volala na infolinku a chtěla internet vypnout přepojilo mě to na hlavní nabídku...zkusila jsem i službu Můj T-mobile ale napsalo mi to že službu nepodařilo vypnout a ať to zkusím později zkusila jsem to 3 x a nic...vypnou internet chci protože mu to žere kredit třeba hraju staženou hru a mam tam inzerci na slevomat...a podle mě mi právě tohle ubírá kredit...prosím poradtě nebo jesti je rovnou lepší změnit operátora...?
To nejdůležitější co jste nenapsala je jaký máte telefon.
Takže nedokážu říct přesný návod, kde najdete nastavení tohoto připojení a následné ruční vymazání nastavených
přístupových bodů. Takže poradím, hledejte v nastavení DATOVÉ PROFILY a vymažte si ten s názvem internet nebo gprs
nemažte ten MMS.
MENU>NASTAVENÍ>MOBILNÍ SÍTĚ>NÁZVY PŘÍSTUPOVÝCH BODŮ>GPRS - uvnitř této nabídky vymažte název AP, uživatelské jméno a heslo
VARIANTA 2:
Navštivte ANDROID MARKET:
vyhledejte program APNDROID je program od Martina Adámka se kterým se internetu také pohodlně zbavíte a kdykoliv ho kliknutím můžete zase povolit.
Aplikace zde:
stačí se na stránkách přihlásit Vaším Google účtem a kliknout na INSTALOVAT a na telefonu mít puštěnou WIFI.
doplněno 14.07.11 21:31:opravený funkční odkaz:
Změnou operátora moc nevyřešíte, v tomto se chovají všichni přibližně stejně velmi tržně. Buď se hlasovou službou opravdu "prokopat" na operátora nebo navštívit jejich prodejní místo, případně zlikvidovat nastavení v telefonu podle výše uvedené rady...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.