Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v mobilu-vypnutí

Od: misslulinka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mam problém...Chtěla bych vypnout internet v mobilu aby mi šel pouze přes Wifi...operátora mám T-mobile a když jsem volala na infolinku a chtěla internet vypnout přepojilo mě to na hlavní nabídku...zkusila jsem i službu Můj T-mobile ale napsalo mi to že službu nepodařilo vypnout a ať to zkusím později zkusila jsem to 3 x a nic...vypnou internet chci protože mu to žere kredit třeba hraju staženou hru a mam tam inzerci na slevomat...a podle mě mi právě tohle ubírá kredit...prosím poradtě nebo jesti je rovnou lepší změnit operátora...?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

0x

To nejdůležitější co jste nenapsala je jaký máte telefon.

Takže nedokážu říct přesný návod, kde najdete nastavení tohoto připojení a následné ruční vymazání nastavených

přístupových bodů. Takže poradím, hledejte v nastavení DATOVÉ PROFILY a vymažte si ten s názvem internet nebo gprs

nemažte ten MMS.

misslulinka*
hodnocení

telefon: SE Xperia X10

drich*

MENU>NASTAVENÍ>MOBILNÍ SÍTĚ>NÁZVY PŘÍSTUPOVÝCH BODŮ>GPRS - uvnitř této nabídky vymažte název AP, uživatelské jméno a heslo

VARIANTA 2:

Navštivte ANDROID MARKET:

vyhledejte program APNDROID je program od Martina Adámka se kterým se internetu také pohodlně zbavíte a kdykoliv ho kliknutím můžete zase povolit.

Aplikace zde:

market.android.com/...

stačí se na stránkách přihlásit Vaším Google účtem a kliknout na INSTALOVAT a na telefonu mít puštěnou WIFI.

doplněno 14.07.11 21:31:

opravený funkční odkaz:

market.android.com/...

hop®
hodnocení

0x

Změnou operátora moc nevyřešíte, v tomto se chovají všichni přibližně stejně velmi tržně. Buď se hlasovou službou opravdu "prokopat" na operátora nebo navštívit jejich prodejní místo, případně zlikvidovat nastavení v telefonu podle výše uvedené rady...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]