Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem svému příteli koupila Samsung s5260 Star 2 a chtěla jsem vyzkoušet WIFI. Doma máme router, který používáme pouze bezdrátově a když jsem v telefonu zadala WEP klíč tak se nic nestane, jen to chce znovu potvrdit síť a znovu klíč, a takhle pořád dokola. Při načítání stránky to ukáže, že se připojení nezdařilo, nechápu to. Signál je vynikající a WEP správný a přesto to dělá tuhle neplechu. Nesetkal jste se s tím někdo? Nebo nevíte někdo v čem je chyba? Díky za odpovědi
Ve směrovači /routeru/ nastavte zabezpeční WPA-PSK nebo WPA2-PSK. A nastavte takový klíč, aby měl aspoň nějakých 10-15 znaků /čím víc tím líp/ a to pak zadejte do mobilu, až se Vás zeptá na klíč. Šifrování nechte Automatické nebo jedno z nich - TKIP/AES. Je to jedno, které.
Pokud směrovač má firewall, určitě ho zapněte.
WEP zabezpečení je skoro na nic, je snadno prolomitelné.
Stejně to nefunguje nejdřív to vypadalo že ten telefon "konečně" něco dělá, ale pak to ukázalo opět, že připojení se nezdařilo.
Takže jste nastavila WPA-PSK nebo WPA2-PSK.
Nemáte zapnuto ve směrovači filtrování MAC adresy?
Máte nastaveno ve směrovači automatické přidělování adresy /DHCP/ nebo každému přístroji je přiřazena pevná adresa?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.