Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Jsem jedním z nešťastníků, kteří si na ulici uzavřeli smlouvu na tarif O2 kůl. Tarif jsem ve dvouměsíční zkušební lhůtě nechal zrušit, ale dnes mi přišla faktura na pokutu 3450 Kč! Tak jsem jim okamžitě volal, 10 minut tam cosi ověřovali a nakonec se mi paní omluvila že tam mají chybu, že pokutu platit nemám že to stornuje.
A já se ptám, kde a jak si můžu ověřit, jestli mi ji opravdu stornovala? Splatnost je totiž za 2 dny (od chvíle co mi přišel dopis, divné) a při nezaplacení budou nasazovat ještě nějakej úrok. Prosím poraďte mi, kde to ověřit, nechci už další problémy a O2 chci definitivně vymazat ze svého života. Napadlo mě jít osobně na pobočku, jenže nejbližší mám asi 50 km a jen kvůli informaci se mi tam zrovna jezdit nechce, navíc na to ani nemám v blízké době čas.
Děkuji předem za odpovědi
Já užívám služby O2 mnohá léta a vždy k plné spokojenosti.Ale existují dealeři ,kteří některé produkty O2 nabízejí po domech,tam existují problémy.Takže smlouvy uzavírám jedině přes telefonní linku 800 123456 nebo přes služebnu.
JABRAKA
No, zasel bych si na pobocku a zazadal, at ti vytiskne dokument o tom zruseni. Kdyz jim neco podepises na papir, tak je vzdy dobre od nich chtit take papir, tentokrate ze to rusis. Bracha pred par mesicama podepsal presne stejne to co ty. Uplne presne. Zrusilo se to take do tech dvou mesicu a zaslali nam papir o zruseni.
Jinak veskeri mobilni operatori jsou zlodeji nehorazni. Ja mam internet od Tmobile, a vecer se seka, seka seka. Co pet minut to, tak ctyri vypadky pripojeni, Hlavne ze jim za tuto neuplnou sluzbu musim platit do koruny. Jinak s O2 jsem byl spokojenejsi.
Ahoj, já bych se pokusila o komunikaci e-mailem. O2 je poskytovatelem internetu, na smlouvě by měla být jejich mailová adresa. Napište to formou dopisu : Na základě dnešního telefonního rozhovoru s pracovnicí...a zaškrtněte potvrdit přečtení. Na to by měli reagovat zítra, pokud ne, hledejte spojení na některého vedoucího pracovníka. Voláte jim na bezplatnou linku a operátor se musí představit jménem. Jestli jste si jméno nezapsal, volejte znovu. Možná Vám už operátor potvrdí zrušení platby, ale chtějte to písemně, mail je nic nestojí. Patronka
Jsem spokojený
Myslím, že když jste měl čas podepsat smlouvu, aniž byste věděl co podepisujete, budete si asi muset udělat dostatek času, abyste svým závazkům z této smlouvy se ctí dostál! Jsem u Eurotelu mnoho let, a vždy měli průhledné obchodní podmínky. Nebyli nejlevnější, ale fungovali podle mých představ!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.