Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který? Samsung i5800 Galaxy 3 nebo S5570 mini

Od: xcxc odpovědí: 4 změna:

Který je dle Vás lepší telefon. Potřebuji hlavně mobil pro telefonování. Hry mě nezajímají a fotografování také ne. Preferuji práci s internetem, meily a kalendářem. Určitě pak nějaký klient na ICQ, který pracuje na pozadí. Skype by se také hodil.

Vybírám z techto:

Samsung Galaxy Mini neboSamsung Galaxy 580

mobilmania.cz/...

Máte někdo zkušenosti jak tyto mobily pracují? Porovnání funkcí je mě jasné, ale když se hlouběji nevyznám v problematice, tak bych raději poprosil o radu. Protože z porovnání mě vyjde lépe starší mobil a o mě nějak nejde dohromady :) ...nejsem znalec v oboru.

Předem všem díky za rady a názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

2x

Zdravím .

Mám Samsunga galaxi i5800 a je to muj první dotykáč a v podstatě i po dlouhé době i uplně nový mobil.Z počátku jsem byl nadšený,ale pak mi začly vadit tyto věci: U GPS je nějaká sw chyba,takže nejde zapnout-ale dá se to pořešit nainstalováním gps optimalizerem.Displej je na slunci nečitelný,fotak je podprumerny a nekdy se mobil blokne a je třeba natvrdo vyndat baterku a znova ho nahodit.Tyto věci mě štvou,ale vzhledem k tomu,že nejsem náročný,tak mi na takové to ,,domácí žvýkání,, stačí.Sand ti to v orientaci trochu pomuže.

monkeyking*
hodnocení

0x

Samsung Galaxy S II! Je nejlepší na světě! *palec*

Dokonce přeskočil i iPhone! *hi*

Ale stojí min. 14 000! :(

honzaheureka

Ty jsi ale lopata, tady se řeší úplně něco jiného - s informací o Galaxy S II jsi nikomu neřekl nic nového, to všichni víme, ale ne každý má 12-14tis na tento telefon, resp. ne každý je ochoten do koupi telefonu takovou částku investovat.

Ze dvou navrhovaných:

Určitě bych bral Galaxy Mini (který jsem shodou okolností včera koupil přítelkyni).

Pokud by v rozpočtu bylo o pár korun více, rozhodně doporučuji Galaxy Ace (který mám já a jsem naprosto spokojen).

i5800 je už starý model a má několik podstatných chyb, viz. příspěvek výše.

monkeyking*

Strč si lopatu někam :-P Já to myslel dobře!

Vím že v tomto státě je mnoho finančně slabých a spousto starých ročníků, kteří si myslí, že mobil musí umět jen volat a posílat SMS!

Navíc, tady pán nic nepsal že nemá peníze na jinačí telefon!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]