Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevy u Mountfieldu

Od: nikoleta02* odpovědí: 5 změna:

Ahoj ve spolek, netušíte, prosím, někdo, kdy budou nejbližší slevy u Mountfieldu? Děkuji. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cepagis*
hodnocení

3x
Nebál bych se, že to prošvihnete. Poznáte to podle toho, že na Vás bude Béďa co půl hodiny vykukovat z televize a divit se, že furt ještě nemáte v paneláku tu super sněžnou frézu, z billboardů kolem silnic Vám bude připomínat, že už jenom do posledního se točí kolo štěstí (ale on to pak o pár dní prodlouží, aby se na všechny dostalo), rádoby odborné články Vás budou masírovat, že jakási americká asociace výrobců bazénů dotuje miliony dolarů chudáky Čechy, aby se také měli možnost smočit, rádoby nezávislé testy zahradní techniky v periodikách vyhraje vždy na druhém místě, avšak v poměru cena/výkon na prvním, právě Béďa. Takže se opravdu nemusíte bát, marketing má M. opravdu dobře zmáknutý:-D
doplněno 12.07.11 23:43: Teďka mě spousta lidí ukamenuje, že Béďu nemám rád. Udělal si to sám - respektoval jsem ho do doby, než začal s touto taškařicí a vymýním mozků duševně méně zdatným spoluobčanům. Jinak si mysím, že ta firma má na trhu své místo, i když bych si tam asi stěží vybral.
pontee*
hodnocení

Ale mají v Olomouci servis, takže když tu chci kupovat zahradní sekačku, tak si raději vyberu u nich, než v nějakém marketu levný šunt, když market skončí, jak to bude se součástkami..

cepagis*

Nemyslel jsem kupovat do v BauBau nebo dokonce v diskontu s potravinami, ale v prodejně se zahradní technikou - běžte se podívat k Béďovi a poté třeba do podnikové prodejny Vari v Libicích, do prodejny Husqarny atd... To je u mě zahradní technika. To co prodává Béďa je v drtivé většině technicky to samé, co seženete v BauBau, pro mluví snad ten výběr, asi i servis, ale hlavně je to nafouknuté reklamou. Sice je pěkné, že Vám Béďa nabízí rotační sekačky od 990Kč, ale když se na to přijedete podívat, je to to samé co v tom diskontu. Za pořádnou zaplatíte u Bédi tak desetinásobek a to už je lepší jít to normální značky. A to se netýká jen sekaček.

buss
hodnocení

2x

frantisekpetru*
hodnocení

2x

A oni tam prodávají nějakou elektroniku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]