Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung mikrosystém MM19

Od: dedabrno® odpovědí: 2 změna:

Po několikaleté přestávce jsem oprášil starší mikrosystém Samsung MM19,připojil kvalitní reprobedny Sony - a funguje jak za mlada, ta absence přehrávání MP3 není zas tak strašná, mohu překlenout konverzí do audio (cda). Zjistil jsem ale, že nefunguje vypínání a zapínání z dálkového ovladače (ostatní funkce jsou v pořádku). Nevylučuji, že jsem kdysi experimentoval s tzv. univerzálním ovladačem a že na památku zůstal tento defekt. Chtěl bych poprosit o radu, zda někdo nezná kombinaci na DO, která přivodí softwarový reset nastavení, případně jak resetovat hardwarově. Zvenčí jsem k tomu žádné tlačítko nenašel, rozebírat to jen tak na "blind" se mi taky nechce. Manuál už není k nalezení.

Děkuji za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste se dotázat zde,pokud je stránka ještě aktivní:

emerx.cz/...

hodnocení

To zajda888:

Děkuji za dobrou odpověď. Odpověděli mi, že se jedná s největší pravděpodobností jen o problém v opotřebovaném kontaktu a doporučili zakoupení celé opravné sady. Ověřil jsem si na displeji digitálního fotoaparátu, že skutečně to tlačítko Power žádný signál z LED nevysílá, zatímco ostatní pěkně blikají. A skutečně: ten uhlíko-gumový čípem v tlačítku už byl natolik otlačený, že nepřiléhal.

Zkudil jsem opravu jen kouskem přilepeného staniolu - a funguje to bezvadně. Až vypoví další tlačítka asi pořídím opravnou sadu.

Pokud tato informace pomůže i dalším, budu rád.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]