Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím vás o pomoc mám digikameru starší na mimiDV pásky, Panasonic NVDS60 a o dovolené po návstěvě jeskyně mi navlhla a od té doby nefunguje 5 vteřin bliká a pak se vypne nejde na ní nic přehrát,poraďte mi kdo by mi jí opravil a jestli se to vůbec vyplatí!Potřebuji totiž někde přehrát ty mini DV kazetky.děkuji za radu Lenka
Ono to nebývá způsobeno tím, že by se navlhnutím něco poškodilo, páskové kamery mají v sobě čídlo vlhkosti, které zablokuje její činnost.
Je to proto, že vlhkost v mechanice kamery by způsobila přilnutí jemné pásky na rotační buben hlav a její zacuchání.a úplné zničení. Po vyschnutí by mělo být zase vše O.K. Je možné, že je nutné kameru resetovat jak píše tesyk. Mně se to stalo taky a kamera se "probrala" sama, ale až po několika dnech odpočinku v suchu.
doplněno 12.07.11 08:29:Ještě doplním - jednalo se taky o jiný typ a model...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.