Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zálohované DVD

Od: prerowak® odpovědí: 7 změna:

mám oblíbený film na DVD a už dříve jsem si ho zkopíroval do počítače. originál se mi poškrábal a tak jsem si chtěl vypálit kopii. jenže film má skoro 8 GB a DVD R jen 4,7. poradí mi někdo jak ho vypálit? zkoušel jsem to v nějakém programu na zmenšení dat a když jsem chtěl vložit data ze složky, ukazovalo se mi, že to není složka s videem. Kdyby to bylo z disku přímo, nebyl by problém, ale ten už není v použitelném stavu.

DÍKY ZA ODPOVĚDI KTERÉ POMOHOU

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1) dvouvrstvé dvd

2) osekat o nějaké věci co nepotřebuješ prográmkama jako je dvdshrink

3) prográmky na zmenšení dat? To je jako winrar a podobně?

hodnocení

0x
Platí to, co ti napsal Maverick v bodu 1 a 2. Tedy vypálit na dvouvrstvé DVD nebo rekomprese přes DVDShrink. Bod 3 s tím vůbec nesouvisí. Tu zálohu máš v PS uloženou jak? Jako ISO soubor či jako složku s videem?
hodnocení

KDYBYCH TOMU ROZUMĚL, TAK TO NAPISU, ALE FAKT NEVIM. JE TO SLOZKA, TU OTEVRU, TAM JE AUDIO_VT A VIDEO_VT (nebo tak nejak). JEDNA JE PRAZDNA A V DRUHE JE TOHO VIC, ALE NEVIM CO MUZU ODSTRANIT ABYCH NEPRISEL O ZVUK, NEBO BONUSY ATD.

DIKY ZA OCHOTU

Popsal jsi to dobře. Je to složka s videem. Spusť si DVDshrink, dej jako zdroj tu složku s videem a shrink ti sám nastaví optimální rekompresi videa tak, aby se ti dvd vešlo na jeden disk.
Snad ti alespoň trichu pomůže toto:
helperr.com/...
Kdyžtak se ještě ozvi.
hodnocení

DIIIIIIIIIIIIIIIKY

Spider ti popisuje postup perfekně,ale trochu tě zklamu- jednoduše řečeno buď to vypálíš přes nero jako VIDEO-DVD na dvouvrstvé DVD (8 GB) a nebo zkrátka něco osekat budeš muset,páč kdyby jsi nastavil jen kompresi a nechal to zmenšit na cca 50% tak budeš mít sice vše ale otřesnou kvalitu *nevi*

Nic jiného tu bohužel nevymyslíme ;)

yenda*
Souhlasím. V případě vyšší komprese by v tomto případě šla kvalita pekelně dolu a nedalo by se na to koukat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]