Nejste přihlášen/a.
mám oblíbený film na DVD a už dříve jsem si ho zkopíroval do počítače. originál se mi poškrábal a tak jsem si chtěl vypálit kopii. jenže film má skoro 8 GB a DVD R jen 4,7. poradí mi někdo jak ho vypálit? zkoušel jsem to v nějakém programu na zmenšení dat a když jsem chtěl vložit data ze složky, ukazovalo se mi, že to není složka s videem. Kdyby to bylo z disku přímo, nebyl by problém, ale ten už není v použitelném stavu.
DÍKY ZA ODPOVĚDI KTERÉ POMOHOU
KDYBYCH TOMU ROZUMĚL, TAK TO NAPISU, ALE FAKT NEVIM. JE TO SLOZKA, TU OTEVRU, TAM JE AUDIO_VT A VIDEO_VT (nebo tak nejak). JEDNA JE PRAZDNA A V DRUHE JE TOHO VIC, ALE NEVIM CO MUZU ODSTRANIT ABYCH NEPRISEL O ZVUK, NEBO BONUSY ATD.
DIKY ZA OCHOTU
Spider ti popisuje postup perfekně,ale trochu tě zklamu- jednoduše řečeno buď to vypálíš přes nero jako VIDEO-DVD na dvouvrstvé DVD (8 GB) a nebo zkrátka něco osekat budeš muset,páč kdyby jsi nastavil jen kompresi a nechal to zmenšit na cca 50% tak budeš mít sice vše ale otřesnou kvalitu
Nic jiného tu bohužel nevymyslíme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.