Nejste přihlášen/a.
Objevil jsem takovy zvlastni problem u moji, asi dva roky stare LCD televize Philips. Prijimam TV signal vysilace Jested, pri spusteni digitalniho vysilani jsem naladil 8 programu-CT1, CT2, CT4, CT24, NOVA, NOVA Cinema, PRIMA, PRIMA Cool. Potud vse bez problemu. Pred nedavnem jsem si koupil multimedialni rekorder Evolve, naladil jsem programy digitalniho vysilani, no a objevil se mi na Evolvu i Barrandov. Takze jsem spustil ladeni na TV s tim, ze si Barrandov najde tez, ale chybka, nenasel. Zkousel jsem to nekolikrat, AUTO ladeni, rucni ladeni, kompletni preinstalaci sluzeb a nic. Proste TV Philips ten Barrandov nedokaze najit, rekorder ano. Signalem to jiste neni, jsem od Jestedu max 5-6km, prima viditelnost, zadny radiovy stin, zadny kosticky a jine vypadky obrazu. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt, ze jeden pristroj Barrandov vidi a druhy ne? Jen pro zajimavost, kdyz je priznive pocasi pro prijem, tak mi televizor stanici Barrandov stale nevidi, ale naopak zachyti a slusne hraje stanice z vedlejsiho Nemecka-3SAT, ZDF atd.Takze mensi citlivosti televizoru to taky nebude.
Barandov TV je obsažen a vysílán na 2 multiplexu DVB-T.Měl by se při ladění normálně objevit,pokud nejde o nějakou poruchu vysílání.Provozovatel jsou České radiokomunikace,tak se doptej přímo tam.
JABRAKA
o poruchu vysilani jistojiste nejde, protoze rekorder Barrandov normalne prijima, jde i nahrat. Proste to ten Philips neumi najit. Jeste me napadlo, jestli Barrandov nevysila nekde na kraji pasma a Philips ten kraj nevidi. Ale to je asi blbost, ze?
Je to blbost vzhledem k tomu, že se vysílá několik programů dohromady v jednom balíku (multiplexu) na jedné frekvenci. Přijímač si pak vybírá potřebné informace pro zobrazení programu z jediného datového toku. Jinými slovy - pokud vám fungují jiné programy z toho multiplexu, což fungují, měla by fungovat i TV Barrandov. Není to tak, že by tato stanice byla někde jinde mimo ostatní stanice.
Ladil jsi toho Philipse automaticky? Jestli ano, zkus ručním laděním znovu prohledat jen kanál, na kterém přijímáš MUX2 - některé TV a stb neumí poznat, že v už jednou naladěném muxu došlo ke změně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.