Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradil by mi někdo jak se měří vadaskou? Jak mám změřit sled fází třeba? Kam který kolím mám našroubovat dolní / horní vlevo či vpravo?
Poté jak postupovat při měření? Nemohl by mi to někdo popsat? Děkuji
To máte na mysli to udělátko s označením zkoušečka ZN1? Když nestačí popis vylisovaný na pouzdru zkoušečky, zkuste to tady , to zahrnuje snad všechno, co byste s takovou zkoušečkou mohl chtít dělat - tedy kromě sebevraždy elektrickým proudem, tam už na správný postup budete muset přijít sám.
Tak ten odkaz systém poradny nespolkl, měl by vypadat takhle: edunet.souepl.cz/... a je to hned ten první, když se zeptáš Googlu na: zkoušečka ZN1.
Tak ještě jednou, tentokrát jen v textu: edunet.souepl.cz/... weisz/dilna/mp/zna.php. Ta vlnovka u "weisz"v té adrese opravdu je, ale vložit to jako odkaz se mi nedaří - vlnovka je po vložení do porady nahrazena mezerou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.