Nejste přihlášen/a.
Máme doma TV bez vnitřního set top boxu, kabelovku od UPC a set top recordér zapůjčený od UPC za poplatek (tam je karta od KUPC). Nyní bych se chtěl recordéru zbavit (kvůli měsíčnímu poplatku). Obrátil jsem se na UPC s tím, že by mi půjčili pouze set top boxu (což na stránkách mají napsáno). Sdělili mi, že pouze set top boxy nepůjčují, ale spolupracují s jednou firmou. Po shlédnutí nabídky, kdy set top box se nabízí s kartou UPC za 2000 Kč., mi připadá cena nějak velká. Neexistuje jiná cesta? Dá se koupit jakýkoliv set top box nebo musím tento s kartou od UPC? Mám v tom trochu nejasno...
Když budete chtít využívat služeb UPC, musíte mít kartu kam "vrazit". My máme máme TV s tunerem pro digitální příjem, ale jelikož máme UPC, máme před tím ještě dekodér, právě kvůli kartě. Jinými slovy, když si koupíte levný STB v obchodě za 500Kč, kartu do něj nevrazíte a budete moct přijímat akorát DVB-T.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.