Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem si druhé čidlo k meteostanici Tesla 820B, ovšem nechce se se stanicí spárovat. Na stanici v pořádku nastavím druhé čidlo, ovšem na displeji se hodnoty z prvního čidla střídají pouze s "prázdnými" hodnotami, protože není možné se s druhým čidlem spojit. Udělal jsem vše, co je v návodu, bohužel nic nepomohlo a i přes správné nastavení se nespárovalo.
Zdravím, měl jsem podobný problém se stanicí jiné značky, pomohlo až vyjmutí baterií. Zkuste to a dejte vědět jestli to pomohlo.
Ja to upresním ..Treba zresetovat čidla i staničku vybratim baterií a potom dodržat postup .Najprv vložit baterky do meteostanice a až potom do cca 1min aj obe čidla. čidla sú prepnute na kanal 1 a druhe 2 .Robte to na stole pohromade až potom čidlá odneste
doplněno 07.07.11 15:24:Funkčnost nového kúpeného čidla overte tak ,že ho date ako 1 a po resete uvidite či majú spoločnú reč s stanicou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.