Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám doma starou míchačku cca30let. ted jsmem jí začal používat cca po 10letech. A odmíchla asi 4kubíky betonu a začala vyhazovat pojistky.Tak mne napadlo zda nebude vháji kabel, protože se přes nej chodí a jezdi kolečkem. Dnes jsem kabel vyměnil za sice starší(co jsem našel doma) linka, ale z pohledu vipadá dobře. A nahodil pojistky, Vytáhnu knoflik a začne jako trochu bzučet, tak no ni troškustrčim(do bubnu) a roztočí se do prava,vypnu a zapnu znova strčím do bubnu do leva a roztočí se do leva. Co je špatně? Jo a ještě zastrčka je stará placatá. Díky za odpověd
Chybí fáze, pokud nerozumíte elektrice, zavolejte elektrikáře. Nezapínejte, mohli byste spálit motor.
Je to přesně, jak napsal Hop. Pokud alespoň trochu rozumíte elektrice, vezměte zkoušečku a měřte. Pokud máte opravdu pojistky a nikoliv jistič, je pravděpodobné, že jedna z nich je spálená. Pokud jsou OK, měřte na konci kabelu, na spínači míchačky a pak na motoru. Někde musí být buď zlomený kabel, nebo volný šroub.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.