Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace podivné značky-aktualizace?

Od: nikol* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám už nějaký čas navigaci zn. GPS :) potřebuji aktualizovat mapy. Když jsem vytáhla SD kartu v PC se mi objevilo že tam je nainstalováno iGO8.

Můžete mi poradit jak bezplatne stahnout neco novejsiho?

Díky

PS.: jsem ženská a jeste blondyna :-D-takže pomalu na mě-tak abych to opravdu pochopila :-D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná by nebylo od věci prozradit o jakou navigaci se jedná.

nikol*
hodnocení

Jak jsem říkala je to navigace podivné značky-GPS. jiné oznacení či název nemá :-/

Navigace podivné značky-aktualizace?

bimba*
hodnocení

0x

To je dost složité, ale předpokládám že navigace je značky Navon nebo Prestigio tady je odkaz kde se řeší vše co se týká

navigačního softwaru igo,ale zdarma?. forum.entershop.cz/...

nikol*
hodnocení

děkuji za odkaz ale nic moc mi to nerekne. myslis ze to zdarma nesezenu?

aaaaaaaaaaaaaaaaa

klasika z ebay, funguje spolehlivě na to že je za cca 1000 kaček. Aktualizaci seženeš, tady asi ne, musíš se ptát strejdy G. Poslední dobou to je horší, místa se mění, ale tak do 10 minut jistě najdeš. Třeba odkazy z pondělí jsou dnes již nefunkční.

nikol*
hodnocení

Nevím jestli z ebay ale je fakt spolehlivá-mám jí cca dva roky a vse oka. ale jak ríkam chce to uz nové mapy. Díky zkusím hledat popr. predat to nekomu kdo tomu opravdu rozumí :)

aaaaaaaaaa
na to není třeba Einstein, kdybys byla poblíž, je to otázka 20 min. A pokud Ti tam straší žigulík, dá se nahradit. A do navi přidat pár vylepšení, třeba nadm. výšku, spořič...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]