Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ipod vs. iphone?

Od: orange odpovědí: 6 změna:

Uvažovala jsem o koupi mp4 ipod touch 4 generace, jenže mi táta nahlodal, ať si rovnou koupím iphone...tak jsem na vážkách, telefon, který mám je skvělý, jsem s ním spokojená, sháněla jsem vyloženě mp4...ale zas krom toho volání mi přijde, že ipod i iphone mají oba to samý, teda krom toho volání, minimálně se liší v parametrech, ale chtěla bych znát nějaký váš názor,, jestli se vůbec vyplatí kupovat jen ipod? Jsem teď trochu rozhozená a nedokážu si udělat vlastní obrázek!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

orange.

ty cheš být prostě za každou cenu in a mít něco od Apple a ani nevíš koupí čeho to máš realizovat. *smich* Rozdíly jsou snad víc než jasné jak psal bena.

bena*
hodnocení

0x

To, co nabízí iPod, tak nabízí i levnější MP4 přehrávače. Navíc s klasickým tím levnějším MP4 přehrávačem nebývají problémy - není potřeba do počítače cpát ty všelijaký iTunes, Quick Time apod.

A pokud budete chtít Iphone - to samé - existují levnější telefony, třeba od LG apod., které toho nabídnou stejně jako Iphone, jen jsou levnější.

orange
hodnocení

Promiňte, ale velmi hloupá odpověď..nechci nic levnější, chci buď iphone nebo ipod a potřebuju vědět od uživatelů v čem je ten rozdíl a co zvolit, jde mi o apple, o značku, ne o peníze...

bena*

Ne, já jsem chtěl jen napsat, že za méně peněz si můžete koupit totéž, jen pod jinou značkou /třeba právě LG v tom případě telefonu, apod./

Iphone je prostě chytrý telefon, můžete si v něm přehrávat písničky, filmy, koukat na ČT24, surfovat po internetu, volat, smskovat, hrát hry, spouštět si různé aplikace.

V Ipodu si můžete akorát přehrávat písničky, pouštět filmy /a to jen v některých, v těch starších myslím filmy nešly/. Je možné, že v něm jsou zabudované nějaké hry. toť vše.

mireczek*

Je bych to poopravil, Ipod umí úplně to samé co Iphone, akorát si z něj nezavoláte, nepošlete sms a nepřipojíte se na internet jiným způsobem než přes wifi. Ještě se liší v designu. V dřívějších generacích byly rozdíly větší. Já osobně bych šel jen do Ipodu, hlavně ze dvou důvodů: cena a když se vybije, můžu dál používat telefon. Ale je to věc názoru, někomu "vše v jednom" vyhovuje.

hodnocení

0x

Rady ing. beny doporučím neregistrovat o Apple ví akorát že v logu mají berušku a to je asi tak vše.. a vždy si bude hrdě kvedlat svoje- tedy to na co původní dotaz vůbec neptal... btw: srovnat ip s tou LG srajdou může jen někdo v plínách kdo si nevidí pod nos.. jedinný kdo se může srovnávat s ip je samsung jenž používá podobné součástky...

Jinak ipod-iphone... rozdíl je defakto jen v tom že ipod nemá slot na sim kartu, tudíž možnost voání je fuč, a internet pouze skrze wifi.. výhoda ipodu je v tom že po vybití není hudba, ale telefon člověk dále.. zase naco tahat 2 krabičky když člověk může mít jednu..

Já osobně bych zvolil iphone...ale pokud je uživatel s tel spokojený tak koupí ipodu ušetří nemalý tisíc.. takže berte raději ipod..

Poslední generace iphonu a ipodu touch má prakticky identické součástky včetně retina displeje... něko spokojenému s mobilem ideálně ipod touch i díky basenci mobilní části o něco více vydrží..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]