Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci si koupit hodinky we-wood.com a píšou tam že hodinky mají strójek Miyota. Zajímá mě co je to za strojek, jak je kvalitní jaká firma strojek Miyota vyrábí. nebo Miyota je přímo nazev výrobce? na netu jsem nikde Miyota web nenašel, jen mi to vyjelo Citizen.
Podle útržkovitých informací na netu strojky Miyota se používají i v hodinkách renomovaných značek. Takže budou zřejmě poměrně spolehlivé. Ale je nutno dodat, že cenu hodinek nedělá strojek, ale celkový vzhled, provedení, funkce atd. Strojek je pouze univerzální hnací jednotkou. Na Aukru se např. nabízí strojky Miyota za 99,- Kč.
Protože se jedná o strojek s krokovým motorem, řízený krystalem tak u toho bych kvalitu opravdu neřešil, na tom není co pokazit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.