Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka ariston LD 87

Od: kongobela odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám problém s myčkou nádobí Ariston LD 87. Po započetí jakéhokoli programu, po dvou minutách začne hlásit Al 10, odčerpá vodu a dále nepokračuje. Nemohu nikde zjistit co Al 10 zanamená.

Můžete prosím někdo pomoci.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bud je to topení ak je spán, nebo je zatopen pllovák který hlásí utopení myčky...

A taky to může být něco jiného neb chybář není všemocný..

kongobela
hodnocení

Díky za pomoc, topení je opravdu spálené :( Zkoušel jsem jí pustit s odpojeným a začala hlásit Al 99. Asi budu pokračovat po výměně topení, už je na cestě :)

olaf71*
hodnocení

0x

AI 10 je chybový kód, který je 100 procentně popsán v návodu k použití.

hop®

100% je vždycky moc! ;) Některé kódy záměrně popsány nebývají, aby musel čověk volat servisáka. Většinou ovšem podobnou závadu stejně nelze bez servisu odstranit...

kongobela
hodnocení

Tam jsem samozřejmě začal, ale bohužel odpověď jsem nenašel:(

olaf71*

koukal jsem do návodu na netu a opravdu to tam popsané není. já to teda u Elektroluxu měl. Zkusil bych teda vyčistit sítka, zkontrolovat hadice, vytáhnout z elektriky a zase zapnout. Ale pokud to jednou napustí a i vypustí, tak bych to viděl v řídící jednotce

kongobela
hodnocení

Vše jsem zkusil, ještě jsem na polském fóru našel, že al10 by mohlo být chyba napájení ohřívání. Tak zítra rozeberu proměřím a uvidíme *palec* Dám vědět Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]