Nejste přihlášen/a.
Prosím moc o radu ohledně elektronického piána Casio. K piánu mám připojelný pedál.
Do teď to bylo tak, že když jsem zmáčkla při hře pedál, tóny se rozezněly více - klasický pedál.
Nyní mi to dělá přešně opačný efekt - když pedál nemačkám, tóny jsou rozeznělé, když pedál sešlápnu, tóny jsou krátké.
Mám 3-letou dceru, tak je možné, že tam něco máčkla.
Netušíte, čím to může být?
Předem děkuji za odpověď.
0x
Dobrý den, tak na závadu to nevypadá. Spíe tam bude nějaká volba v nastavení vlastností pro ten pedál. Není na tom pedálu nějaký přepínač (páčka, tlačítko)? Návod jste asi u prola a nic tam o tom není? A co připojovací kabel pedálu, jestli není patně připojen - myslím tím obráceně, jako e levý pól do pravého. Dcera ho mohla vytáhnout a obrátit. Případně napite přesné označení nástroje. Zdravím!
Zdravím Vás, tak jste měl pravdu - na pedálu byl malilinkatý přepínač, který kdy jsem přepla, pedál začal fungovat správně. Malá to přepla nenápadně, e jsem si toho ani nevimla.
Děkuji moc a u zase můu hrát!
mějte se krásně a jetě jednou děkuji. Alena
Dobrý den, paráda, to jsem rád. Raději nenechávejte pedál na podlaze a někam ho ukliďte z dosahu děcka. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.