Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. U telefonu nokia 6710 navigator jsem si aktualizoval firmware a není na výběr čeština. Dá se tam nějak nahrát? Nebo dá se vrátit nějak ta starší verze firmware? Díky moc za opoědi. D
Pak je pravděpodobně problém v produktovém kodu, který říká, pro jaký trh je telefon určený. Máš tam jinou verzi než tu, která je určená pro český trh, proto se ti stáhla i aktualizace bez češtiny. řešením je změna produktového kodu platného pro operátora a Česko a provedení nové aktualizace.
Změna kodu není běžně prováděná operace. Takže buď půjdeš do rizika a uděláš si to doma sám nebo obětuješ nějakou kačku a svěříš to servisu.
Pokud máš ještě záruku, vyreklamuj..přesně to jsem udělal a po troše ostrých slov jsem dostal tel pro cze trh...
Je nutno si prostudovat obchodní podmínky, někdy je výslovně uvedeno, že záruka končí aktualizací software..
Nové přehrání češtiny v servisu cca 600kč - raději se začni učit anglicky, vyjde tě to laciněji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.