Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám tablet GOGEN,a chtěla bych se zeptat jestly jde propojit s mobilem ... a přez TABLET surfovat na netu...! Jestly Vás můžu poprosit,o stručný návod .. Páč se v tom moc neviznám.. :D :D :D Jestly to jde přez kabel? Děkuji.. za Odpověd'
-> Macina <-
Dobrý den. My se v tom taky neviznáme, ale třeba možná vyznáme. Každopádně by to chtělo vědět, jaký tablet máte (typ), a jaký máte mobil. Bez toho se těžko pohneme dál.
Joojoo Tak tablet mám = GOGEN bohužel nevím číslo :D ...
a mobil mám LG = KP500 ( je už straší.. ale nedokážu si pořídit jinej )
Předem děkujíí za odpověd'
je t o = GOGEN -> TA8200
Telefon s tabletem přes kabel propojit lze.
Otázkou je obslužný program,jako např.Nokia má Nokia Suite,Samsungy mají vzájemný komunikační program Kies,tady u LG telefonů je vlastní systém.nemáte k tomu telefonu nějaké CD-čko? Tam by nějaký komunik.program mohl být.
Problémem ovšem bude rychlost připojení,protože telefon nemá 3G,ale podporuje pouze EDGE. Což pro Vás konkrétně znamená,že rychlost připojení bude velice nízká.Je použitelná,ale u načítání obrázků či větších souborů budete trpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.