Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Můžete mi někdo poradit jak naladit Prima Love?Mám rok starou plazmu LG a na společnou anténu mi Prima Love nechytne.Sousedka má starou televizi a set top box a Prima Love má.Víte někdo co s tím?Přece si nebudu kupovat k nové televizi ještě set top box.díky
a ma vaše televize dvb-t pokud vaše televize nepřijma ten to signal tak si bude te muset koupit set-top-box
doplněno 30.06.11 22:50:chytate vubec nejaky digi kanal
Prostě to zkusit znovu naladit, když to chytne všechno ostatní tak tam musí být i Prima love, to že začne vysílat nová TV neznamená, že se tam sama objeví. Je vysilaná společně na multiplexu Public TV a radio Proglas, pokud je chytáte, musíte chytit i Prima Love.
DVB-T je vysílán v multiplexu, není možné nechytit jednu "stanici" a ostatní ano. V případě špatného příjmu jich vždy musí chybět víc
všichni mají pravdu a já jednu přidám. Love máme od prvního dne, někdy v zimě a od té doby jsme na ni koukali asi tak 17 sekund. Nic tam není.
No když se tu tak o tom bavíte, také ji nemužu dohledat. Používáme též společnou anténu, starou televizi a set-top box.
Chytáme devět stanic: Novu, Novu Cinemu, Primu, Primu Cool, TV Barandov a všechny 4 kanály české televize.
Již několikrát jsem ladil znovu, ale Prima Love se mezi nimi neobjevila.
Když se LOVE objevila,stačilo spustit automatické ladění a byla tam.Dnes jsem poslouchal zprávy a poslední analog byl definitivně vypnut.Pokrytí území je 99%.
JABRAKA
doplněno 03.07.11 04:37:asi nemají pravdu.V současné době jsem v nemocnici a na zdejší televizi jsem se pokusil naladit vše,co je dostupné.PRIMA love je tu,ale velice slabý signál.Vůbec ne na př.NOVA SPORT.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.