Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit Prima Love

Od: iva22* odpovědí: 19 změna:

Dobrý den.Můžete mi někdo poradit jak naladit Prima Love?Mám rok starou plazmu LG a na společnou anténu mi Prima Love nechytne.Sousedka má starou televizi a set top box a Prima Love má.Víte někdo co s tím?Přece si nebudu kupovat k nové televizi ještě set top box.díky

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

Zašel bych k sousedce, při zapnutém programu Prima Love se podíval v info na frekvenci na které to hraje a na svém tuneru doma naladit manuálně.

acid*
hodnocení

0x

a ma vaše televize dvb-t pokud vaše televize nepřijma ten to signal tak si bude te muset koupit set-top-box

doplněno 30.06.11 22:50:

chytate vubec nejaky digi kanal

iva22*
hodnocení

Ale ano,chytáme všechny ostatní,kromě Prima Love.dvb-t televize má.

Prostě to zkusit znovu naladit, když to chytne všechno ostatní tak tam musí být i Prima love, to že začne vysílat nová TV neznamená, že se tam sama objeví. Je vysilaná společně na multiplexu Public TV a radio Proglas, pokud je chytáte, musíte chytit i Prima Love.

raadek*
bmbx. Public na muxu 3 už dávno nevysílá. R.

Na to jsem trochu zapoměl, tak prima love je na muxu úplně sama?

acid*

nyni je tam jen Prima LOVE,Proglas předtim tam bylo Óčko,Prima HD,TV Noe,Z1,Public TV

raadek*
Vůbec neznáme vaše příjmové podmínky. Zřejmě máte méně citlivý tuner než sousedka. Signál by se dal dohnat předzesilovačem nebo zesilovačem, ale to musí konkrétně u vás doma navrhnout a zrealizovat někdo, kdo tomu trochu rozumí. Zatím můžete vyzkoušet sousedčin st-box u vás doma. R.

DVB-T je vysílán v multiplexu, není možné nechytit jednu "stanici" a ostatní ano. V případě špatného příjmu jich vždy musí chybět víc ;)

frantisekpetru*

Ale je to možné...jelikož Prima Love je v celém multiplexu 3 jedinná tv stanice.

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

všichni mají pravdu a já jednu přidám. Love máme od prvního dne, někdy v zimě a od té doby jsme na ni koukali asi tak 17 sekund. Nic tam není.

iva22*
hodnocení

Vím,že tam je v podstaně houby,ale dost mě dostalo,že sousedka ji má na staré televizi a my ne,i když jsme si právě kvůli digitálnímu vysílání kupovali novou televizi.

jeseterbezhlavy
hodnocení

0x

No když se tu tak o tom bavíte, také ji nemužu dohledat. Používáme též společnou anténu, starou televizi a set-top box.

Chytáme devět stanic: Novu, Novu Cinemu, Primu, Primu Cool, TV Barandov a všechny 4 kanály české televize.

Již několikrát jsem ladil znovu, ale Prima Love se mezi nimi neobjevila.

*nevi*

Mám novou televizi , kde jsou digitální i analogové kanály a starou se set-top boxem, příjem ze společné antény a také nemám Primu Love. Nelze jí dohledat.

milada*
hodnocení

0x

Mě fungoval tenhle návod

online.serialstv.com/...

jabraka*
hodnocení

0x

Když se LOVE objevila,stačilo spustit automatické ladění a byla tam.Dnes jsem poslouchal zprávy a poslední analog byl definitivně vypnut.Pokrytí území je 99%.

JABRAKA

doplněno 03.07.11 04:37:

asi nemají pravdu.V současné době jsem v nemocnici a na zdejší televizi jsem se pokusil naladit vše,co je dostupné.PRIMA love je tu,ale velice slabý signál.Vůbec ne na př.NOVA SPORT.

JABRAKA

olaf71*

špatně čtu, Nova sport? ten přeci není volně na terestialu

naihonn*

Jo, to bude ten hlavní důvod, proč se jim ho nezdařilo najít. *smich* Ale je to k vzteku, že zrovna Nova Sport musí být něco extra...

jabraka*
hodnocení

0x

To máš pravdu,skutečně není v multiplexech..Já mám televizi od O-2

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]