Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí kino

Od: karel20* odpovědí: 10 změna:

dobrý den potřeboval bych poradit jak porpojit televizi, ktera má pouze digitální optický audio výstup s domácím kinem který ma pouze klasické kolikové vstupy

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedině přes něco takovéto:

videotech.cz/...

acid*
hodnocení

0x

ještě by šlo pokud tv ma scart tak přes tv-scart-cinch-domaci kino a neni to ani tak drahe :D

Dnešní televize, pokud mají SCART tak na něm nemají vyveden, žádný výstup - ani audio ani video - BOHUŽEL

stirecek*
hodnocení

0x

Propojíte ho analogově. Pokud má tv optiku, určitě má i analog. Dá se propojit i přímo se setoboxem, záleží jaký máte, pokud ho máte.

stireček:

už se to tady několikrát řešilo, prostě dnešní TV už nemívají výstupy, pokud má SCART tak je jen vstupní.

stirecek*

Já si myslím, že jeden na sluchátka by se určitě našel.

No i ten se někdy nenajde, já bych ty konstruktéry zabil! *smich*

stirecek*

A pak si člověk řekne, koupím si novou tv...potom jenom nadává, co všechno to obnáší. Ve sklepě mám dvě videa, poměrně nové a dnes neprodejné,v garáži tři tv v bezvadném stavu, ale morálně zastaralé, tak stejně jako digitální kamera za 22tis, která ovšem není in, protože není FULL a domácí kino za 19tis zatím funguje jen díky tomu, že má optiku, ale neumí FULL...!

Ono ti konstruktéři nejsou zase tak blbí, nutí člověka dál a dál utrácet, takže zisky se hrnou.*smich*

No ne každý se nechá zblbnout a utrácí *smich*. TV mám taky kromě LCD ještě CRT a normálně ji používám, kameru digitální a není FULL a používám a prostě hodně věcí co už nejsou IN tak používám - ono to prostě stačí. Na TV zas toho tolik nesleduju, abych to nutně potřeboval v superkvalitě, záběry z dovolené se zkouknou a skončí v šuplíku a už je jedno v jakém rozlišení byly pořízeny *smich*. Ty nejvzácnější věci mám stejně na 8mm filmu a pochybuju, že když po letech bude někdo koukat na ty dnešní a študovat zdali neměly být Full HD, možná je nebude mít ani na čem přehrát ;). Jo taky jsem byl takový šílenec a vozil si ty největší technické novinky z venku tak minimálně rok před tím než se doštrachaly k nám, ale to mne už pustilo - teď si kupuju nové, když to staré už prostě dosloužilo a výrobci si můžou vymýšlet co chtějí - mne už nedostanou *haha*

stirecek*

jsem na tom podobně, používám to co mám a úplně mi to stačí. Záběry z dovolené jsou na dvd a stejně se na to nikdo nikdy podruhé nepodívá :), třeba někdy za pár let, jestli to bude na čem přehrát. Kamarád mi půjčil dva HDD setoboxy, z toho jeden HD a s plnou programovou nabídkou a pokud to jde, je třeba toho využít, takže zatím kromě tv jsem nic nového nekupoval, i na tu tv jsem čekal na cenu, vydělat už jim taky nedám. CRT používám taky stále, nejvíc když manželka sleduje šeherezádu a podobné nesmyslné seriály. Akorát teda mně naštvala ta kabelovka, když změnila frekvence, které video prostě neveme, ale dokud jsou ty hdd setoboxy, tak je to jedno a pak zas nějak bude, záleží s čím přijdou příště*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]