Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napětí drátu v PC

Od: lordbeda33* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chtěl bych si podsvítit pc a mám ledky co jsou na napětí 12V, proto bych chtěl, aby mi někdo poradil, jaký drátek toto napětí vede, mám zde červený, černý, oranžový a žlutý.. Dočetl jsem se, že ho vede červený, ale nejsem si s tím jistý.. Ví někdo prosím jak to je? Předem děkuji za každou pomoc..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Napětí vedou všechny vodiče (dráty).

A teď když jsem snad pochopil tvoji otázku tak tě navedu:

napiš do gůgla ZAPOJENÍ NAPÁJECÍHO KONEKTORU PC

na těch odkazech už to najdeš.

A doufám, že je ti jasný, že musíš vést dva vodiče.

lordbeda33*
hodnocení

Jo, jo, dík, pomohl jsi.. Ok, pokusím se do příště zlepšit pokládání otázek ;)

takjan*
hodnocení

2x

žlutý +12V, černý zem

lordbeda33*
hodnocení

Super! Pomohls, dík ;)

zajixxx*

Musel by jste mít štěstí, aby jste se trefil na -12 a zároveň na +12... když se netrefíte tak diody ani zdroj nijak nepoškodíte..

hodnocení

2x
Napětí nevede drátek...
Napětí může být vždy jen mezi dvěma body!
V tomto případě mezi +12V a Ground
Barvy na obrázku
doplněno 13.02.13 06:40: .
Napětí drátu v PC

anomaly
hodnocení

0x

dobry den chtel jsem se zeptat zdali je mozne ke staremu zdroji od pocitace take pripojit bodove svetlo na 12 V o 50 W a 36 stupnich dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]