Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký odšťavňovač

Od: fiik* odpovědí: 8 změna:

Zdravím... Mám jednu otázku... Období dozrávání malin se blíží a nejen malin... a nám doma vypověděl službu odštavnovač... tak sháním nový ale vůbec nevím jaky... Jestli máte náký dobrý typ? Nejlépe by bylo tak do té 1000, protože co jsme měli doma tak byl za 900 ani ne a vydžel skoro 5 let...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivo®
hodnocení

0x

nejlépe žádný,kolik toho vypiješ?já ho někomu věnoval po několika letech nic nedělání,nikomu se to nechce čistit a za pár korun si koupíš hotový džus...

fiik*
hodnocení

No my si děláme štávy a takový a odštavnovač se unás uživí, ale co jsme měli tak ten byl výborný na čištění lehko se rozkládal a čistil... a vydržel poměrně dlouho...

marco*
hodnocení

0x

za tuhle cenu tak akorát kladivo a přes hadr,pokud pořádné stroj,tak catler je za šest tis.,všechna štava jde do hrnku a jinak levnější varianta je phillips do tři a pul tis.na domácí použití,velké hrdlo na jabka atd.taky toho hodně odštavní.

hodnocení

0x

Nedavno jsem si koupila starsi odstavnovac,prez bazar internet,pani mi jeste slevila a stal i s postovnym 500kc.z.n.Rohnson.jinak stoji tak kolem 1500kc.

eulalie*
hodnocení

0x

Odšťavňovač za 1000 Kč? To nebude nic moc kvalitního, sice nevydáte na začátku hodně peněz, ale ve skutečnosti moc nezískáte, protože pravděpodobně nebude nejlépe odšťavňovat. Bude po sobě nechávat v odpadním koši ještě hodně mokrou drť.

marco*

přesně tak!

fiik*
hodnocení

No tak jsem se rozhodl trošku víc přidat a na rady známého který nemá sice stejný ale podobný tak jsem si obědnal šnekový odštavnovač který snad bude dobrý eujuicers.cz/...

malina*

doslúžil nám niečo cez viac ako štyridsaťročný kvalitný kuchynský robot ETA, ktorý sme použivali na odštavenie malín, rýbezlí a čučoriedok, opraviť sa už nedá tak zháňam niečo podobné, kvalitné na bobuľoviny. Skúšali sme nejaké odšťavovače, ale šťava z nich bola riedka a navarený džem sa nevyrovnal džemu, ktorého šťava bola odšťavená kuchynkým robotom ETA. Poradi niekto?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]