Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr lednice

Od: flakatos* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím řesším kterou lednici koupit můžete někdo poradit díky.

vestavba-spotrebice.cz/...
levneelektro.cz/...

doplněno 28.06.11 22:27:

vestavba-spotrebice.cz/...
levneelektro.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tamaraau*
hodnocení

0x

Liebherr je kvalitní! Spokojenost, máme rok a půl, sama se odmrazí, nikde ani voda ani led, pohodička. Ale zezačátku jsme vybírali lednici za polovic:)

doplněno 27.06.11 22:36:

TIP: Jděte na jejich web, mají to levnější než v kamenným obchodě. liebherrlednice.cz/...

TIP2: Se SLEVOU: lednice-liebherr.cz/...

marco*

kolegovy z práce vydržela necelé 4 roky liebherrka za dvacet,asi tak o pomyslných top značkách,dnes se to dělá spíš na kvantitu než kvalitu.

olaf71*
hodnocení

0x

Bosch je vlastně Siemens, nejdříve se to prodává pod značkou Siemens a po nějaké době se to změní v Bosch a cena se sníží. Stejně to jede z jedné fabriky. Já dávám přednost funkcím, které zkvalitní provoz celého výrobku.(antibakteriální povrch, funkce Coolmatic a Frostmatic atd.).

boranda
hodnocení

0x

Hlavně si NIKDY NEPOŘIZUJTE lednici zn. BAUMATIC, je velmi poruchová. Tu první jsem naštěstí stihla v záruce opravit 3krát po té mi ji vyměnili,. ta další také měla 2 opavy v záruce, a bohužel odešla hned po skončení zár.doby. Ponaučení - BAUMATIC NIKD!

olaf71*

Baumatic bych taky nedoporučoval, max.tak odsavač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]