Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Endomondo aplikace

Od: pepino82* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den při souštění endomondo aplikace

se objeví tabulka přihlášeni přes fc, email,mám účet?

jde to nějak obejít myslel sem že to je aplikace bez pripojení

doplněno 10.02.13 19:03:

a jak to pak stáhnout ty data

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x
Endomondo funguje normálně bez připojení, jen je treba mít v telefonu gps . Facebook pak můžeš v nastavení zakázat, ale účet u Google si zaloz, protože endomondo ukládá trasy či tréninky na net , kde je máš uložené, je tam veškerá historie, spálené kalorie, ujeté km , čas, průměrná rychlost, maximální rychlost, prevyseni atd atd. Navíc kdyz vymenis mobil, máš je zalohovane a jednoduše je nehraješ zpet do nového telefonu. V praxi to funguje tak, ze ukončíš trénink, ukončíš endomondo a jakmile jsi v dosahu Wi-fi nebo spustis data, trénink se sám nahraje na net ,o nic se nemusíš starat. Trénink následně můžeš v PC upravit, treba čas nebo ujeté km a samo se to upraví i v telefonu. Můžeš si tam přidávat i přátele, pak jednoduše v mobilu nebo na netu vidíš jejich aktivity, trasy atd atd
doplněno 10.02.13 23:27: endomondo.com/...
brokinka

Moc prosím o radu. Používím Endomondo v telefonu Nokia 500, bohužel v Simbianu. Placená verze mi do něj nahrát nejde. Podle našeho IT mi nejde ani stahování tréningových dat do PC :( Existuje nějaké řešení? Také jsem zkoušela zapnout audio trenéra, ale bezvýsledně :(

Moc děkuji za odpověď, Jana

stirecek*
Máte zapnuto data na pozadí? Popřípadě provést synchronizaci ručně. Ani nevim, jestli endomondo na symbianu vůbec funguje...
brokinka

Dobrý den, ano, data mám na pozadí. Endomondo na Symbianu funguje velice dobře, řekla bych, že spíš některé androidy s ním mají malé potíže. Jen i vadí, že nemůžu data ukládat i do PC a podívat se na mapy ve větším provedení, než na malém displeji.

stirecek*
A co vám to píše po ukončení tréninku? Mne se to ihned nahraje na net samo. Pouze když nejsem v dosahu Wi-fi vyskočí ze nelze nahrát, a kdyz mám signál Wi-fi později, tak se to celé nahraje samo, nemusím nic uz dělat. Je tam nutná registrace tuším na Google a stejný email jsem uvedl na stránkách endomondo.com . Uz přesně nevím, jak jsrm to dělal ale funguje to.
doplněno 12.04.13 09:57: Tak to vám neporadím. Telefon mám Huawei ascend g 300, přečtěte si recenze na heuréka. Ja si nemůžu stěžovat . Stojí 3977kc u Vodafonu, s tarifem pak méně.
brokinka

Po ukončení tréningu se nestane nic :( Jen se to uloži do telefonu, pak si vše mohu JEN prohlédnout. Na Endomondu jsem přihlášená, zaregistrovaná. Internet mám v mobilu neomezeně, takže s připojením by neměl být problém. Takže bude zakopaný pes někde jinde.

Měla bych si vybrat jiný telefon. Mám ho jako pracovní a vybírám mezi Nokia Lumia 800, nebo Sony Xperia E (jsem omezená cenou). Mám v záloze ještě Samsung Galaxy S Advance... Nemáte s tím zkušenost? Když už Vás tu tak otravuji? *hi*

mmq*
hodnocení

0x

Přihlaš se tam a jestli jsem to správně pochopil tak ty jsi si ji nekoupil ale stahl soubor apk a nainstaloval a nejde ti to spustit protože tam nepáš data tak si nekde na netu stahni data (odkaz dole) a dej si je do složky Android->obb
odkaz na endomondo : adf.ly/... apkmania.co/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]