Nejste přihlášen/a.
Dobrý den při souštění endomondo aplikace
se objeví tabulka přihlášeni přes fc, email,mám účet?
jde to nějak obejít myslel sem že to je aplikace bez pripojení
doplněno 10.02.13 19:03:a jak to pak stáhnout ty data
2x
doplněno 10.02.13 23:27: endomondo.com/...
Moc prosím o radu. Používím Endomondo v telefonu Nokia 500, bohužel v Simbianu. Placená verze mi do něj nahrát nejde. Podle našeho IT mi nejde ani stahování tréningových dat do PC
Existuje nějaké řešení? Také jsem zkoušela zapnout audio trenéra, ale bezvýsledně ![]()
Moc děkuji za odpověď, Jana
Dobrý den, ano, data mám na pozadí. Endomondo na Symbianu funguje velice dobře, řekla bych, že spíš některé androidy s ním mají malé potíže. Jen i vadí, že nemůžu data ukládat i do PC a podívat se na mapy ve větším provedení, než na malém displeji.
doplněno 12.04.13 09:57: Tak to vám neporadím. Telefon mám Huawei ascend g 300, přečtěte si recenze na heuréka. Ja si nemůžu stěžovat . Stojí 3977kc u Vodafonu, s tarifem pak méně.
Po ukončení tréningu se nestane nic
Jen se to uloži do telefonu, pak si vše mohu JEN prohlédnout. Na Endomondu jsem přihlášená, zaregistrovaná. Internet mám v mobilu neomezeně, takže s připojením by neměl být problém. Takže bude zakopaný pes někde jinde.
Měla bych si vybrat jiný telefon. Mám ho jako pracovní a vybírám mezi Nokia Lumia 800, nebo Sony Xperia E (jsem omezená cenou). Mám v záloze ještě Samsung Galaxy S Advance... Nemáte s tím zkušenost? Když už Vás tu tak otravuji? ![]()
0x
Přihlaš se tam a jestli jsem to správně pochopil tak ty jsi si ji nekoupil ale stahl soubor apk a nainstaloval a nejde ti to spustit protože tam nepáš data tak si nekde na netu stahni data (odkaz dole) a dej si je do složky Android->obb
odkaz na endomondo : adf.ly/... apkmania.co/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.