Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 6303i - chybí čeština

Od: lidan odpovědí: 5 změna:

Aktualizovala jsem si software na Nokii 6303i clasic - ale již se mi nenainstalovala čeština.Kde bych si ji mohla - pokud možno bezplatně stáhnout a jakým způsobem nainstalovat?Děkuji za případné odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
25.06.11 14:44
hodnocení

0x

Nokia .cz

lidan
hodnocení

tam čeština není, pouze aktualizace a z té /jestli jí vůbec obsahuje?/ nejde nahrát..

des*

Aktualizace/získat podporu a software/vybrat telefon/aktualizovat-a jsou tam 3způsoby jak to udělat a zdarma. nokia.cz/...

Udělat zkrátka tu aktualizaci znovu a dobře.*zed*

lidan
hodnocení

hovňajs..

Pokud byl váš přístroj Nokia původně vyroben pro používání v jiné zemi nebo regionu, může aplikace Aktualizace softwaru Nokia vrátit původní sadu jazyků dostupných v přístroji.

Pokud váš jazyk není po použití aplikace Aktualizace softwaru Nokia k dispozici, může být nutné doručit přístroj Nokia do střediska Nokia Care a požádat o novou instalaci jazyka.

ale i tak, děkuji za snahu..

des*
Pokud byl váš přístroj Nokia původně vyroben pro používání v jiné zemi nebo regionu-
No odkud to mám asi vědět?
Do tohoto telefonu vám nainstalují češtinu jen za peníze v každém servisu Nokia.Proto se telefony ze šedého dovozu nevyplatí. techzon.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]