Nejste přihlášen/a.
dobry den,chtel bych se zeptat .Potrebuji ke CA dekódovacímu modulu CRYPTOWORKS parabou?
Nebo spise e zeptamco vs potrebuji abych prjima signal,televizi se slotem a cartu cryptoworks vlastnim,dekuji.
doplněno 24.06.11 20:18:omlouvam se za psani blbne mi klavesnice...
Nejdřív musíte napsat, jestli má tv i satelitní tuner. Jestli ano, v tom případě stačí koupit modul s kartou a parabolou, jestli nemá satelitní tuner, musíte koupit i satelitní přijímač+kartu, tedy modul pak není třeba. Pokud má tv kabelový tuner DVB-C a je ve vašem bytě rozvod kabelové tv, pak stačí koupit kartu s modulem, smlouva u operátora je samozřejmostí a karta stojí 1500Kč. Poslední možnost je příjem pozemního digitálního vysílání, k tomu stačí anténa a dobrý signál.
Snad jsem to z otázky pochopil dobře, máte TV se satelitem a tam je CI slot pro dekodéry. Máte dekodér Cryptoworks.
No parabolu s LBN musíte mít v každém případě to je v podstatě anténa, bez ní nic nechytnete. Pak je důležité jakou máte satelitní kartu, od jakého poskytovatele (CS-Link, SkyLink). Trochu doplnit informace.
doplněno 24.06.11 20:48:Bez paraboly nelze samostatně přijímat SAT. Karta i dekodovacím modulem nestačí.
Omlouvam se,ale kartu nemam,ani ten modul.Vlastnik pouze televizi se slotem na ten modul,jak jsem rekl blbne mi klavesnice,a nektere pismena mi vynechala.Prave ze jsem si chtel ten modul koupit,pripadne bych ho vzal i s treba CS linkem cartou.Ale jestli potrebuji parabolu tak je to pro me nemyslitelne,nemam ji kam dat ziji v byte...
správne ste pochopili radcov ,že parabolu musíte mat a firma vám ju namontuje vedla okna obyvaku ,ale musíte mat výhlad na juh! Ja vás chcem ale upozornit na skutočnost ,že system cryptoworks je na útlme- končí a je nahradzovaný systemom kodovania Irdeto .Ak sa rozhodnete kúpit tú parabolu ,tak dekorer aj karta by mali byt perspektivne Irdeto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.