Nejste přihlášen/a.
Ahoj. digimanie.cz/... toto je můj fotoaparát a problém je že jsem si u něj vypěstoval zaávsislost na dobíjeých baterií. Prostě s tou normální se ani nezapne. Nevíte co s tím?
Na normální baterii se nezapne žádný digitální foťák, musí se používat alkalické. A co vám brání používat dobíjecí? Vyházejte všechny co máte a kupte SANYO Eneloop. Vydrží víc jak rok v plně nabitém stavu. Používat v dnešní době alkalické baterie je vyhazování peněz. Jejich misto je tak maximálně v dálkovém ovladači nebo v nástěnných hodinách .
Pokud vím tak Sková řada žádné přepínání nemá, ale používat v něm alaklické články je opravdu nevídaný nesmysl
J á vím dobíjecíh mam dost. Ale já jen že ještě než jsem začal používat dobíjecí, tak normální alkalické šly. Rozhodně mě to nijak neomezuje.
Pozor, v poslední době jsem narazil několikrát na alkaliké články s dost velkým vnitřním odporem - zařízení z větším odběrem nebyly schopny uspokojivě napájet a nebylo to nic co by se vyrovnalo energetické náročnosti digifoťáku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.