SE k 610 im,dovezený z Irska-ne zcela nový,zřejmě blokovaný na nějakou síť po vložení naší a NL sim karty O2 napíše-card no corect. V Irsku a anglii na jejich sít O2 plně funkční- jen nebyl rooming. Pokus odblokovat u nás )Česká Lípa)a nahrát češtinu byl neuspěšný,prý to nejde. Myslela jsem ,že v dnešní době jde vše.Mám pravdu?Věděl by tady někdo co s tím? Za případnou radu děkuji.Alena
Co já vím neměl by být problém v přehrání firmwaru, nebo odblokování telefonu. Problém může být v tom, že K 610i nebyl u nás na trhu. Skusil bych jiný servis. Teoreticky by sis firmware mohl nahrát sám, ale asi bych se do toho sám nepouštěl.
1alena1*
dík za odpověď.Telefon odvezl servis do Prahy,ale ani tam to nedokázali.Na netu jsem potom sehnala člověka,který přijel,a dokázal to.Nebylo to ale jednoduché,na mnoha místech kam jsem volala mi řekli,že NELZE
dinda*
mohl by být kontakt na toho člověka,mám podobný problém díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.