Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

A-GPS Nokia 6700

Od: noky odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s navigací v nokii 6700 classic, podle toho co jsem četl by měla být zadarmo, ale mě nějak nechce najít poluhu GPS ani po 15min, prosím poraďtě mi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

0x

A to A-GPS mate zaple? Co jsem mel N 95 - tak studeny start treba po odcestovani do ciziny bez A-GPS klidne 10 minut - navrat zpet do CR, zaple A-GPS a tak max. 2 minuty...

noky
hodnocení

A nevíte kde ho zapnu? nebo jak to nastavím aby mi to chodilo?

raduz*
hodnocení

0x

Nastroje - nastaveni - obecne - poloha -Metody polohy - zaskrtnout Asistovane GPS - takhle to bylo u me N95 - snad to bude u te Vasi 6700 stejne...

noky
hodnocení

Bohužel, touto cestou nic nenajdu, jediné co mám: nastevní - připojení - GPS -(Způsob určování polohy buď vnitřní GPS nebo Bluetooth, a pak má GPS s podporou internetu vypnuto. To jse vše co jsem našel.

raduz*
hodnocení

0x

Jo tak tohle netusim - bud to bude to hledane A-GPS nebo tzv hledani pomoci seznamu BTS... Kazdopadne oboje bude tahat trochu dat...

lojzicek
hodnocení

0x
A-GPS potřebuje aktivní datové připojení - veškerá data tahá z internetu. K tomu je dobré mít nějaký levnější datový balíček. Ale nabídku jednotlivých operátorů neznám, takže blíže neporadím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]